Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem ajánlott a hajolgatás?

Miért nem ajánlott a hajolgatás?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mondják, inkább ne, de mi a konkrét probléma vele?

A guggolással is ez a helyzet, vagy azt szabad?

Mikortól nem ajánlott egyik sem? Úgy értem melyik héttől kell erre jobban oda figyelni? Amíg nem kellemetlen, addig szabad?

2022. ápr. 15. 16:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el. Amúgyis mások vagyunk, más a teherbírásunk, ilyenkor is így van ez. Ismerősék 35 hetes terhesen még bejárták Tenerifét. Én már a repülőutat végigszenvedném, a saját ágyunkban is vergődöm, 10 percenként tudnék pisilni és fél óránként meg kéne állnom pihenni... pedig alapvetően imádok utazni és mászkálós is vagyok, de nincs az az isten, hogy így neki induljak. :)

Fontos, hogy tudatosítsd, hogy nem beteg vagy, csak várandós. Ugyanakkor amit soknak érzel, azt ne csináld és ennyi. Nem kell túlfélteni magad, de te érzed, hogy mit bír a tested jelen helyzetben. Más véleményére meg tegyél magasról. Ha nektek valami bajotok lesz a babával, annak ti lesztek az elszenvedői, nem az a másik ember, aki véleményt formált arról, mit kéne bírnod. A párod értse meg a helyzeted, vele beszélgessetek sokat és ennyi. Más nem számít. :)

2022. ápr. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!