4 hetes terhesen erős köhögéstől elvetélhetek? 😔
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 10:12
21/25 anonim válasza:
Hat elmentem uh-ra 7 hetesen minden rendben volt majd elkaptam a kisfiamtol egy ovis virust el elkezdtem ejszka kohogni hajnalra be is vereztem reggel korhaz es ott volt egy 3 cm-s hematoma. Szoval de a sok kohogestol lett
22/25 anonim válasza:
21. véletlen egybeesés. hidd el hogy nem attól lett. hidd el hogy akkor is lett volna ha nem vagy beteg.
23/25 anonim válasza:
21. Ne terjessz már ilyen baromságokat, ez nem attól van. Ennyi erővel lehetne a vírustól is, érdekes azt a szintén téves következtetést nem vontad le. 🤷♀️
24/25 anonim válasza:
Virustol nem lesz a mehben hematoma, ellenben emelgetestol, tulzottan igenybevett hasizom munkatol, erolkodestol igen. Nem vitatkozom tudomanyos tenyeken😃
25/25 anonim válasza:
24. Ja hát, ha te mondod, hogy tény akkor úgy is lesz. Érdekes van, aki súlyt emel terhesen és neki nem lesz hematómája, de neked köhögéstől lett. És akkor azt mondod tudomány. Tudsz hivatkozni tanulmányra? Vagy egy cikkre egy orvosi szaklapban? Tudod, ott írnak le tudományos tényeket.
Velem nem kell vitatkoznod, de baromságokat terjesztesz és ezt sosem fogom elnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!