4 hetes terhesen erős köhögéstől elvetélhetek? 😔
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 10:12
1/25 anonim válasza:
Nem. De ezt most tényleg komolyan gondoltad?
2/25 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valakiben felmerülhet ez a kérdés. 😔
3/25 anonim válasza:
Pedig rengeteg ilyen kérdés volt már. A legrosszabb, hogy vannak akik bizonygatják, hogy de van ilyen. Kérdező, nincs ilyen. Nyugi!
5/25 A kérdező kommentje:
Jólvan, nem kell leharapni a fejem.. aggódom, hogy feszül a hasam a sok köhögéstől és leválik és megjön.. nem kell rögtön bántani. Sajnos ilyenkor minden átfut a fejemen :(
De pihenek, megteszek mindent.
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Megnyugodtam azért. :)
2022. ápr. 14. 11:03
7/25 anonim válasza:
Nekem ekkora, épp hogy kiderült "koromban" az egyik gyerekkel 40 fokos lázam volt, a másikkal ételmérgezés miatt ültem 3 napig a vécén. Egészségesek, már iskolások. Amelyik baba jól "megkapaszkodott", az nem megy el ilyesmitől.
8/25 anonim válasza:
Pihenj. Első terhességemnél még én is kényeskedtem, mint egy hercegnő, meg kíméltem magam. Most 5 hetes vagyok a másodikkal, a másfél évesemet szerinted mennyire érdekli, hogy kímélni kellene? Cipelem a 12 kilóját, ringatom éjszaka, akkor is kiviszem játszani, ha szarul vagyok, mert muszáj. Nyafogj, amíg lehet, élvezd ki, én azt mondom, mert a második terhességnél mindezt nem teheted meg már.
9/25 anonim válasza:
Ami köhögestől levalik, az amúgy is levalna.
10/25 anonim válasza:
5.senki nem harapta le a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!