Kinek mi a véleménye? Fogadjunk orvost vagy nem? Esetleg tapasztalatok?
Figyelt kérdés
12hetes kismama vagyok és első baba lesz.Nem tudjuk eldönteni,hogy fogadjunk-e orvost vagy sem..van aki azt mondta,hogy felesleges mivel minden dokinak rendesen el kell végeznie a dolgát van aki azt mondja,hogy ugy a legjobb..Nos..véleményetek...2010. szept. 15. 17:37
11/13 mendy1025 válasza:
Szia! Nekem nem volt fogadott orvosom,és az ügyeletes doki is rendes volt.Terhesség alatt sztk-s dokimhoz jártam,mindig mindenben segített,akár kérdésem volt,akár bajom,mindig rendes volt velem.Ő már nem vezet szüléseket,és mást meg nem akartunk fogadni,nem is bántam meg.Semmi különbséget nem éreztem,az ügyeletes is ugyanúgy odafigyelt rám,és segített,bár ez biztos doki függő is.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!Lehet én sem fogadok dokit!Végülis anyagilag sem hiányzik!remélem én is rendes ügyis dokit fogok majd ki ha szülök..
2010. szept. 16. 07:27
13/13 anonim válasza:
Mi a különbség ha az sztk-ba mész egy dokihoz vagy ha ugyanannak a dokinak a magánrendelésére mész és fizetsz érte? A doki ugyanaz, te szegényebb leszel, a doki meg pénzért fog mosolyogni...
Szerintem nem az a lényeg hogy fogadott vagy sem, a lényeg maga az orvos. Próbálj meg utánna érdeklődni hogy kik a jó dokik. Az sztk-ba is megvan mikor melyik doki rendel(nem aznap reggel dől el), erre rá lehet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!