Hogyan tudassam a férjemmel, hogy terhes vagyok?

Osztom a 10. nézetét, ha igazán meghitt, boldog kapcsolatban éltek, egyforma rezdüléssel, akkor együtt nézitek a tesztet. Tehát attól a pillanattól kezdve, hogy felmerül a terhesség lehetősége, van egy közös várakozás, egy örömforrás, egy cél.
Személyes példával: három gyermekünk van, egy esetében nem volt jelen fizikailag a férjem, mert éppen többszáz kilométer választott el minket, de telefonon keresztül izgulta végig, hogy igazak-e a megérzéseim.
Mondjuk sosem teszteltem nemvárt előtt, és szerencsésnek mondhatom magam, mert pontos ciklusom volt.
Az egyedi ajándék, meglepetés a nagyszülők felé volt, ők ráértek napokkal, hetekkel később megtudni.

Mi sokat vártunk rá, sőt a doki abban a hónapban azt mondta lehetetlen a baba ezért félve teszteltem mert “másképp” éreztem magam. Azonnal pozitív lett én síró görcsöt kaptam a férjem még aludt!
Tudni kell, hogy akkor még sajnos iqost szívtam ezért bedobtam a doboz hitssel mellé a teszt és egy üzi, hogy szeretem mert megszólalni már nem voltam képes. Végig zokogtam mikor megnézte!

Én csak megmutattam a tesztet, úgy gondoltam, felesleges túlgondolni, de azt se tudta, hogy hogy kell értelmezni. Később mondta, hogy szerette volna valami romantikusabb módon megtudni. Az a terhesség nem maradt meg, és mikor legközelebb terhes lettem, igyekeztem kreatívabb lenni. A femibonban voltak pocaktetkók, feltettem azt, amin az volt, hogy "előléptetés apává", na azon már percekig zokogott.
Hátha segítettem :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!