Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudassam a férjemmel,...

Hogyan tudassam a férjemmel, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Különleges, egyedi ajándékkal szeretném tudatni, hogy Édesapa lesz. :3 Kiscipő is nagyon jó lenne, csak szeretnék valami egyedibbet, valami nagyon kreatívat, ötletek? :)

2022. ápr. 11. 23:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

" :3 "

Ez valami esti trollkérdés, kacsaszáj?

2022. ápr. 11. 23:30
 2/15 A kérdező kommentje:

Miért volna trollkérdés? Nem szeretném ha csak úgy elé állnék, hogy terhes vagyok. Sokkal különlegesebbet szeretnék. Mindig figyel rám, mindig mindenben mellettem áll, szeret és szeretném meglepni,szeretnék kreatív lenni.

Illetve ez nem kacsa száj, ez egy egy ilyen aranyos emoji. :)

2022. ápr. 11. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
3 kiscipo jó ötlet. Írd rá hogy - 1 cipő = 1 pár.
2022. ápr. 11. 23:36
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Irhatunk itt tippeket meg leolthatunk, de akkor is az a legeredetibb ötlet hogy egy olyan dologra utalsz vissza ami csak ti tudtok, egy párbeszéd, egy kozos esemeny, vagy bármi amire reflektálsz és amiből neki egyből lejön h terhes vagy. Ebben meg nem tudunk segíteni, viszont egy jól működő kapcsolatban sok sok ilyet közös "egy húron pendülés" van

Uh én vissza dobom a labdat6, ha olyan nagy köztetek a szerelem akkor biztos beugrik valami frappáns ötlet 😉😅

2022. ápr. 11. 23:56
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Remélhetőleg ő is akarta a gyereket!
2022. ápr. 12. 00:04
 6/15 A kérdező kommentje:
4.Ez nem is lenne rossz ötlet, csak a helyzet az, hogy már nagyon szerettünk volna évek óta szülők lenni, nagyon sokat beszéltünk az évek alatt a babákról, a nevelésről, "nehézségekről" és hogy mennyire várja, várjuk. Az én szüleim elcseszték az életem én szeretnék minden emléket gyönyörűvé tenni az életünkben,akár ilyen egyedi meglepetésekkel. Nálunk ez egy eléggé olyan téma ami bármikor feljön. Azért szerettem volna valamit ami tényleg egyedi, ami ritka. 😊
2022. ápr. 12. 00:08
 7/15 A kérdező kommentje:
5. Megértem amiért ezt írtad, mert az ember általánosságban mindig erre gondol elsőnek. De ne felejtsd el azt, hogy vannak még normális emberek, párok a világon akik a mindent jelentik egymásnak.😊
2022. ápr. 12. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

Értem.

Továbbra is azt mondom, hogy csak te tudod frappánsá tenni különben sablonos lesz. 😉

De ha tényleg semmi ötlet akkor pinterest mindig segít. 😉😘

Vagy google

[link]

2022. ápr. 12. 00:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Huuuh, itt van aztán bőven. 🤩 Nagyon szépen köszönöm a linket! 😊
2022. ápr. 12. 00:35
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem annál emlékezetesebb és meghittebb nincs, mint hogy együtt tudjátok meg a hírt (azaz ott van ő is, amikor tesztelsz), de erről már lecsúsztál.

Ha mindenképpen tárgyi ajándékot is bele akarsz vonni, akkor valami olyat adnék neki, amiben utána haza tudjátok hozni a babát a kórházból (pl. 56-os body). De a kiscipő is cuki, csak aztán 40 évig fogjátok ide-oda pakolászni mert “emlék”.

2022. ápr. 12. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!