Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34+5hetes terhes vagyok. Ma...

34+5hetes terhes vagyok. Ma nagyon be lassult a babám mozgása. Esetleg másnak is ma kevesebbet mocorog a babája? Talán ez az össze vissza időjárás van rá ilyen hatással?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor 39?
2022. ápr. 10. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

34 hetes és 5 napos a kérdező…

Én 33+2 hetes vagyok, és az éjjeltől nagyon kemény a hasam, néha fáj is, baba is kevesebbet mozog, remélem nincs baj. Kedden megyek orvoshoz

2022. ápr. 10. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Front van, holnap melegebb lesz. Az én babám is kevesebbet mozog...
2022. ápr. 10. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegnap volt lusta a babám. Ma viszont hajnal óta iszonyat aktív, gyakorlatilag nem volt olyan óra, hogy ne éreztem volna. (33+6)
2022. ápr. 10. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is 34 hét 5 napos vagyok és napok óta kevesebbet mozog. Szívhangfigyelőm van, azzal hallgattam és rendben volt. Nekem inzulinos terhességi cukor miatt jövő héttől hetente kétszer NST-re, egyszer uh-ra, egyszer védőnőhöz, egyszer pedig diabetológushoz kell menni, szóval ha baj van, úgyis kiderül, mert agyon leszek vizsgálva.
2022. ápr. 10. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!