Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+4 hetes terhesség, hematóma...

5+4 hetes terhesség, hematóma a petezsák fölött. Tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kevés barnázás, kórházban megvizsgáltak, szabályos petezsák szikhólyaggal, felette 13x6 mm hematóma. Amit előírtak, az az utrogestan, rutascorbin, magnesium, pihenés. Rettegek, hogy baja lesz a picinek. Volt valakinek petezsák feletti hematómája? Hogy alakult a terhesség?
2022. ápr. 9. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt, és sajnos nem alakult jól. A doki azt mondta, ha alatta lett volna, akkor átvészelem, de így hogy felette volt, a vér ürülése egyszerűen magával rántotta az embriót.
2022. ápr. 9. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel a legrosszabbra sajnos.
2022. ápr. 9. 17:35
 3/12 A kérdező kommentje:
A tegnapi egy alkalmon kívül sem barnázás, sem vérzés, sem görcs nincs… így is ilyen borús a helyzet? A saját orvosommal csak hétfőn tudok beszélni :(
2022. ápr. 9. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Mindkét terhességemnél volt, bár konkrétan nem mondták, hogy felette vagy alatta, csak hogy veszélyes és viheti a terhességet.

Mindkettő kihordott terhesség lett, felszívódtak a hematómák

Drukkolok, hogy nálad is így alakuljon.

2022. ápr. 9. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia írd be a keresőbe h hematóma és rengeteg kérdés, választ,történetet tudsz olvasni.
2022. ápr. 9. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában felszívódik a hematoma pár hét alatt. Pihenni kell, nem emelni vigyázni!!! Sajnos lehet rossz vége is, de az esetek többségében azért felszívódik. Így kell hozzáállni, és sokat pihenni, nem idegeskedni.
2022. ápr. 9. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is felette volt és sajnos elment a baba. 😞
2022. ápr. 9. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez a hematoma méretétől is függ, a tied nem tűnik olyan hű de nagynak. Szerencsés esetben ez fel tud szívódni és ahogy növekszik az embrió már nem tudja kisodorni.
2022. ápr. 9. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kédező!

Nálam is a héten derült ki első uh.vizsgálat során(6+2), hogy a petezsák felett van egy vérömleny. Semmi panaszom nem volt. A nem várt napján volt egy kis barnázásom és mivel volt itthon progeszteronom az első pozitív teszt után el is kezdtem használni. Azóta semmi panaszom nincs. De nagyon megijedtem, így most kírattam magam magam táppénzre. Pihenek, vitamin, magnézium és bízom a legjobbakban.🙏🏻

Te hogy vagy?

2022. ápr. 16. 16:47
 10/12 A kérdező kommentje:

Jól vagyunk! :))

6+1 napnál eljutottam a saját orvosomhoz. A hematóma felszívódott és a szívhangját is meghallgathattam :)))

2022. ápr. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!