Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert mult el minden amit...

Miert mult el minden amit eddig ereztem?

Figyelt kérdés
9 hetes varandos vagyok es kb a 6het ota hanyingerem volt minden nap, feszult az alhasam, a cicim… es most egesz heten az egvilagon semmit nem erzek. Ez normalis? Vagy baj lehet? Elso gyerek lenne, nem akarok minden hulyeseggel orvoshoz rohanni nyilvan, de csak fura ez most
2022. ápr. 9. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet baj is de lehet hogy minden rendben és visszatérnek a rosszullétek.

Sajnos ebben az időszakban még minden előfordulhat.

2022. ápr. 9. 08:59
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Én is 9 hetes vagyok. A héten nekem is elmúlt szinte minden tünet. Pedig nekem is a 6.héttől minden bajom volt.

Én úgy vagyok vele, ha baj lenne azt megérezném. De ha fájdalom, görcs vagy vérzés nincs akkor bízom benne, hogy minden rendben.

2022. ápr. 9. 09:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen ahogy első irja.

Nekem is hol enyhültek, hol elmultak a tunetek. Nagyon nehez igy felfogni de gondolj bele, ha baj van mar ugyis mindegy, azon senki se tud valtoztatni, viszont ha minden rendben(es tessek erre összpontosítani 😊) akkor meg csak artasz a stresszel. Igy elvezd ki inkabb h ha epp nem vagy rosszul.

2022. ápr. 9. 09:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Hat ha en pint attol felek h rengetegen vetelnel e ugy h eszre se veszi,ert nem urul ki, akkor van a muszeres befejezes… unokanoverem 8hetesen ment uhra minden rendben volt legkozelebb a 12.hetin ahol kozoltek h kb 3 hete nem el a magzat. Mutottek
2022. ápr. 9. 09:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon dolog nyilvan. De meg ha igy is van, nem tudsz tenni ellene. En is feltem, de ha ereztem h túl parazom, akkor mondogattam magamnak amit fentebb is irtam 😊

Nem tudsz mit tenni, mint elvezni a terhesseget, es varni. Gondolj csak arra, h minden rendben lesz. Miert pont veled ne lenne rendben. Kitartas!

2022. ápr. 9. 09:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
*ez egy nagy rossz dolog.. kimaradt a rossz szo
2022. ápr. 9. 09:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó, de sajnos tenni nem lehet ellene, ha megáll a fejlődésben, hiába mész dokihoz.

6.héten voltam.,volt szívhang minden rendben, majd kövi héten elvetéltem, hiába kaptam progit, ha baj van inkább az elején magától menjen.

Sajnos volt 14 hetes megszakításom is beteg baba miatt, ahol az én döntésem miatt nem maradt😔

2022. ápr. 9. 09:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 7-8ig volt tünet tehát összesen 1 hétig, pedig a korábbi terhességeknl 12 és 16 hétig tartott...

Én is megijedtem de minden rendben azóta is már 37.hetes vagyok.

Túl kell élni azt az időszakot amíg a következő vizsgálat nem lesz és bízni benne h nincs semmi gond.ha megnyugszol tőle el lehet menni magánrendelésre, nyilván ezt senki sem tiltja

2022. ápr. 9. 09:32
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

7 vagyok

Most ism~t vannak + tesztjeim, de kb semmi tünetem nincs, pedig az utolsó 3 terhességnél, már a tesztek előtt jöttek a tünetek, reménykedem nem megint üres petezsák lesz, de sajnos irányítani ezt nem tudjuk.

Reménykedjünk, hogy miden rendben van.

Lehet azért jobb, mert nincs meleg front én mindig akkor szenvedtem ha jött a meleg.

2022. ápr. 9. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
Ezt is minden héten legalább 2 ember megkérdezi. Olvassatok vissza..
2022. ápr. 9. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!