25hetesen hány kilonál tartotok vagy hány kilonál tartottatok?
Én a 25. hétig 12 kilót híztam. Nálam is sokallták, diétáznom is kell. Azóta ezért nem is híztam egy dekát sem, pedig rengeteget eszem. Csak megválogatom, hogy mit.
A túlsúly azért lehet gáz, mert előidézhet cukorbetegséget, magas vérnyomást és terhességi toxémiát. Ezért kiabálnak orvosok, védőnők miatta. Persze sokan túlzottan nagy fontosságot tulajdonítanak neki. Szerintem a 8 kiló nem sok, egyébként.
nekem 15 kilo ment fel, de nem erdekel, amugy is volt feleslegem, de nem zabalok, most az unnepekkor tuti fel fog meg jonni..mindig feljon karacsonykor par kilo :D
minden adatom jo, a nodokim az en erdekemben mondja mindig, hogy ne hizzak, hát mit mondjak, tenyleg nem en dontom el. neha szerintem tul keveset is eszek.
Szia! Én még most szedtem vissza az induló súlyom,55kg vagyok, 22 hetes, de eddig végig hánytam,hiába kaptam infúziót...
8kg még nem olyan sok, de térj át a teljeskiőrlésű kenyérre,barnarizsre,stb... fehérhúsokat nyugodtan,lelkifurdalás nélkül ehetsz!!!
Szia! Ma töltöttem be a 27. hetet, és 7 kg-nál tartok.
Nem voltam előtte sem kövér, sem sovány. Szerintem nem kell aggódnod. Nem tudom, hogy vagy vele, de csak hasra híztam. Sem a fenekem, sem a combom nem lett vastagabb. A párom azon mosolyog, hogy hátulról senki meg nem mondja, hogy babát várok, de ha elfordulok elájulnak. 27 hetesen akkora a hasam, hogy az csúcs.
Szép ünnepeket, és boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!