Kisnia kérdése:
3 nap van menstruaciomig Holnap reggel tesztelhetek predivel ? 30 napos a ciklusom 24 teszteltem ovu tesztel pozit .
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 19:10
11/40 anonim válasza:
Most le lehet pontozni, de december 15- én hajnalban voltunk együtt, majd 25-26- án halványan mutatta a 3 különböző olcsó teszt halványan.
27- én reggel elmentünk venni egy Clearbluet- ami nem csak azt írta ki, hogy terhes, hanem a hetet is.
És igen, görcsöltem, feszült a mellem, idegesebb voltam, mint azelőtt, mint az első terhességemnél.
Ha ez nem igaz, akkor nem tudom, miért van pocakom és mondták azt nekem január 10- én, hogy kb 5+ 3 terhes vagyok.
Mivel az utolsó menstruációtól számolják a heteket.
12/40 anonim válasza:
14/40 anonim válasza:
Nem várt napján tesztelj újra , ebből még bármi lehet. Szorítok!
17/40 anonim válasza:
Kérdező, hiába csinálsz még nyolc tesztet, ezek egyelőre bár reményt keltőek, semmit sem jelentenek sajnos (kémiai terhesség). Várj két három napot és tesztelj újra, addig pedig lehet reménykedni
18/40 anonim válasza:
Ennél erősebb csíkok után is siman lehet kémiai...
Full felesleges még 28tesztet megcsinálni, több pénzt kidobni.
1db tesztet kellene csinalni par nap késésnél és ennyi....
19/40 anonim válasza:
Szerintem ez simán lehet pozitív. Nekem is ilyen volt, vagy még gyengébb a nem várt előtt 3 nappal, azóta már a 8. hétben vagyok. Persze előfordulhat, hogy kémiai, de arra kell gondolni, hogy nem az! Nekem eszembe sem jutott, hogy az lenne, persze itt engem is lehurrogtak, hogy minek tesztelgetek előtte 😂 Én egy kb. 150 Ft-os teszttel minden reggel teszteltem, és naponta látszott hogy erősödik. Szóval drukkolok neked!
20/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolso valaszoló
2022. ápr. 4. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!