Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a furcsa "nyomó"...

Mi lehet ez a furcsa "nyomó" érzés éjszakánként?

Figyelt kérdés
A 38. héten kezdődött, arra ébredtem egyik éjjel, hogy tiszta erőmből minden izmomból nyomok felefé, fentről indul a nyomás, és halad lefelé, lent olyan, mintha be akarnék sz*rni, de nem fájdalmas egyébként. Azt hittem, hogy biztos szültem álmomban... Azóta ez majdnem minden éjjel megismétlődik, és már valószínűtlennek tartom, hogy minden éjjel szülök, nem is álmodok hozzá ilyesmit. Ilyenkor utána még percekig kő kemény a pocim. Mi lehet ez? Remélem, hogy nem árt a babának.
2022. márc. 29. 07:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, de szerintem ez keményedés, esetleg jóslófájás.

A terhesség vége felé mindkettő elég gyakori, egyik sem árt a babának.

De említsd meg az orvosodnak a következő vizsgálaton, ő biztosan meg fog nyugtatni :)

Jó babavárást, könnyű szülést! :)

2022. márc. 29. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!