Mi a hivatalos es altalanos statisztika a vetelesrol?
Ha azért érdekel h te milyen eséllyel vetélhetsz el, felesleges statisztikákat nézned.
1-2% esély van a méhen kívüli terhességre, de ez engem kicsit sem vígasztalt amikor kiderült h beleestem az 1-2 %-ba.
Tudom h nem azt kérdezted 😏
Csak ha terhes lennél és azért kérdezed, akkor nincs sok értelme statisztikát nézned és hoztam egy példát, hogy miért nincs :)
Ez egy elég jó táblázat amit az előző kommentelő linkelt.
Egyébként kb 25% esélyt adnak átlagosan vetélésre. Azt nem tudom van e statisztika nyilvános, hogy mennyi belőle a természetesen lezajló. Nekem pl műtéti befejezés volt, egyáltalán nem indult el a folyamat.
"Eszserint a tablazat szerint ha en most terhes lennek max 10% eselye lenne h elvetelek. Vagyis 90% h megmarad a baba. Erdekes h ennek ellenere mennyi veteles van megis🤷🏼♀️"
Igen, ennek a hozzászólásnak épp ezért nincs semmi értelme, kinéztél belőle egy sort magadra vonatkoztatva, és általánosítasz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!