A nemvárt-napi pozitív tesztből megmaradt a babád?
Statisztikára lennék kíváncsi igazából, azért a kérdés :)
ha szeretnétek, bővebben is kifejthetitek
igen, sejtettem, de azért érdekes lehet, hogy ezután mekkora arányban maradtak meg a babák. azaz mennyire biztos.
ennek kapcsán már csak azért is érdekes számomra, mert amint megkapom a dokitól, hogy élő embrió, szeretnék is táppénzen maradni, mondhatni baci és vírustanyában dolgozok...
Nemvart napján sosem teszteltem, utána mindiv 2-3nappal.
1.pozitív teszt, nemvárt után 5nappal megjött
2.pozitív teszt, a fiam (3 éves)
3.pozitív teszt, üres petezsák, műtét a 9.héten
4.pozitiv teszt, 1 hét után jött meg
5.pozitív teszt, a lányunk, 8hetes
Nem akarlak elkeseríteni, de attól még, hogy a doki megállapítja, hogy élő embrió, az még semmire sem garancia. Mint ahogy az sem, ha más terhessége megmaradt.
Egyébként ugyanígy voltam, mint te. Nemvárt napján pozitív. 6. hét derekán mentem is táppénzre, mert ugyanilyen fertőben dolgoztam. Igaz, egy enyhe vérzésem is volt, de a munkahelyem miatt vett a doki elsődlegesen táppénzre - ez volt a súlyosabb fenyegetés.
Mikor az elmaradt menstruáció napján teszteltem pozitívat, akkor 1 héttel később megjött.
Következő hónapban, amikor bőven az elmaradó vérzés előtt teszteltem pozit, akkor meg nem ment sehova a baba. Ez van 39 hete 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!