Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! 20 hetes vagyok 2...

Kismamik! 20 hetes vagyok 2 hete minden nap érzem a babámat és eddig elég aktív volt, de tegnap óta valamilyért nem. Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Ma lustálkodik kicsit,úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
2010. szept. 14. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idő után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
2010. szept. 14. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam.

24 hkm

2010. szept. 14. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
2010. szept. 14. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
2010. szept. 14. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
2010. szept. 14. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belső megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
2010. szept. 14. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat!

Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!

2010. szept. 14. 16:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien írtatok:).Délután bejelentkezett többször is,megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
2010. szept. 14. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltől estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sőt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következő nap "pihi" van :D

Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik...

szintén 20 hetes

2010. szept. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!