16 hetes vagyok.Mar szedtem föl pár kg de nem is akarok mérlegre állni. Hizni fogok sokat igy?
Semmivel sem eszek többet mint azelött és semmivel sem mozgok többet mint azelött.
Ugyanazt eszek mint egész életemben és ezen nem tudok válltoztatni:krupli,ton hal,pár hus féle,tészta.A zöldséget abszolult nem tudom megenni.Gümölcsöt néha eszek.
Mozgas:Rossz a térdem igy amiadt nem tudok mozogni!Szoktam fel ora-1 orát sétaálni naponta.
Kb. 57 kg. -val kezdtem a terhességet most pedig 61 kg körül vagyok.
26 éves vagyok.

Ne viccelj, ha még csak 4 kilót híztál, akkor az igazán nem sok. Én ilyen idősen már sokkal többet felszedtem. Egyébként a tésztafélék, pékáruk, rizs, krumpli, édesség hízlal a leginkább, de persze ebből is egyél, csak jelzem, hogy ezeknek a bevételére lehet jobban figyelni.
A napi 1 óra séta szuper, annál nem is muszáj több!

szia,
Sztm vigyazz a szenhidratokkal, es akkor Nem lesz gond, meg keruld a tomeny edessegeket-nassokat!
Az elejen en is gyorsan hiztam 4 kilot, de miota ezekre odafigyelek azota csak a normal mennyiseg jott fel. (par 100 gr, vagyis a baba :)
20+3 km x

Szerintem se aggódj ám!
Ugyanennyi idös vagyok,28 hetes és 16 hetesen mi is ennyit híztunk!Volt,hogy egy hét alatt két kilót!Pedig én sem ettem ám többet,söt terhesség elött abszolut nem érdekelt,ha lecsúszott egy tábla csoki pl.!A dokim azt mondta,ez teljesen normális,már a baba is kezd gyarapodni,a víz,stb..Elején voltam 51,most vagyunk 60kg.Sajnos mostanában nincs nagyon étvágyam,az édesség maradt,ami még furcsa,sokat eszem krumplit.. :S
A séta nagyon jó szerintem is!
Szóval szerintem ne aggódj!
Gratulálok a Babádhoz és minden jót! :)

Szia! En is 16 hetes vagyok,26 eves es nekem mar 5kg jott fel....de nem nagyon zavar altalaban,kiveve amikor az orvoshoz megyek es cseszeget miatta.A terdem melle a derekam is rettentoen faj szoval en setalni se tudok, meg az uszast(kiveve a melluszast) tudnam ajanlani,mert az nem terheli a terdizuletet.
Amig jol erzed magad a borodben addig ne foglalkozz a sulyoddal,max figyelj a tulzasokra(csoki,teszta felek annyira nem kedvezoek) illetve egyel sokszor keveset.
Kellemes babasodast :-)
Köszönöm a gyors válaszokat!Sajnos hajlamos lehetek a hizásra!De egesz életemben ezeket ettem és 54-56kg voltam.155 cm.Most mertem meg magam és 62.7 kg mutatott a digitális mérleg!Probálok töbször kicsit enni és estére csak egy szendvicset.édességet max. egy rudit vagy egy szelet csokit eszek.Nem kivánom öket sött kivános sem vagyok!Remelem ténleg nem hizok tul sokat!!!Nem szeretnem hogy a párom kövérnek tartson.magammal szemben mindig is kritikus voltam ugyhogy ez a par kg nekem is fura de probálom nyugtatni magam hogy nö a babám és emiadt hizok.
Mindenkinek Boldog Karacsonyt es nagyon jo baba várást, könnyü szülést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!