Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelynèl nyomó,feszítő...

Picsusz kérdése:

Hüvelynèl nyomó,feszítő èrzèse terhessèg alatt?

Figyelt kérdés

Harmadik babámat várom,15.hètben járok.Pár napja èrzem,de sètálàskor jobban,hogy a hüvelybemenetnèl nyomó,feszítő èrzèst èrzek.Fekvèsre jobb.

Dokim szerint lehet fertőzès,így hüvelykúpot használok jelenleg,de szerintem nem az.Èn arra tippelek,hogy a növekvő mèhtől èrzem ezt,ami gondolom csak rosszabb lesz idővel.

Valakivel volt hasonló?

2022. márc. 22. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam még olyan hüvelyfertőzésről ami fekve “elmúlik”.😃 szerintem ezt a dokid nem gondolta át.

Inkább az van amit te gondolsz.

2022. márc. 22. 18:43
 2/17 A kérdező kommentje:

Pedig jó dokim van.Igaz irtam mellè neki,hogy nèha van picit sárgásabb folyásom.Lehet emiatt következtetett erre.Mindenesetre a kúp nem káros a babára,3 napos csak.Csak nem èrzek tőle változást,emiatt is tuti nem fertőzès.

Sajnos vizelettartási problèmával is küzdök.Sokkal sokkal nehezebb tartani.Már most fèlek,hogy mi lesz a vègère.

2022. márc. 22. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
Mivel írod az inkontinenciát,én hólyagsérvre tippelek,az is tipikusan jobb fekvésre mert akkor "helyére megy" míg állva süllyedt állapotban van.
2022. márc. 22. 19:33
 4/17 anonim ***** válasza:

Én Vitagyn C-t használtam nekem elmúlt tőle a sárgás folyás.

Szerintem keress egy urológust biztonság kedvéért.

2022. márc. 22. 19:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Kriston intim torna! De nagyon komolyan,napi szinten gyakorolni.
2022. márc. 22. 19:46
 6/17 A kérdező kommentje:

Terhesség előtt voltam urulógusnál,nem látott hólyagsèrvet,direkt megnèzte.

Elvileg hüvelysüllyedèsem se volt előtte.Èn èreztem kèt szülès után,hogy olyan laza minden.

Szerintem most a mèh növekedèse miatt lejjebb nyomódnak a dolgok.

Hètfőn visszamegyek a dokimhoz.

Fèlek,hogy szülès után mèg rosszabb lesz.

2022. márc. 22. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha félsz, és a félelmed teljesen jogos akkor kezd el a kriston intim tornát mihamarabb,és építsd be a minden napjaidba. Még az is lehet,hogy teljesen megszünteti az inkontinenciádat,mindenesetre abban biztos segít,hogy a szerveid,hüvelyed jobb állapotban legyenek szülés után mint nelkule.
2022. márc. 23. 06:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Én ezek után nem is szülnék természetes úton.

Nekem is vannak gondok a hólyagommal, 2x műtve is volt de nekem egy percig nem volt kérdés hogy császáros leszek.

Pont a fogorvosom mondta hogy az egyik barátnője urológus és szülés után rengetegen mennek hozzá ment a hólyagjuk annyira rossz állapotban van.

2022. márc. 23. 08:24
 9/17 A kérdező kommentje:

De ezt nem èn döntöm el,hogy hogy szeretnèk szűlni.Nincs már fogadott orvos sem,szóval így nem mondhatom,hogy èn márpedig így akarok szűlni,ès kèsz.

Fèlnèk egy császártól,de elgondolkodtató ilyen helyzetben,hogy alul megkímèlnèm magam.

2022. márc. 23. 09:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Sajnos utolso ezt ma már csak magán klinikán lehet elintézni,egyébként ebben a tekintetben mit sem számít a szülés modja. 3 gyerekes barátnőm inkontinens,mind a 3 csaszarral született, nekem 2 gyerekem született természetes úton és nincs gondom.
2022. márc. 23. 09:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!