Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív ovulációs teszt után...

Pozitív ovulációs teszt után pár nappal, miért erős újra a tesztem?

Figyelt kérdés

Tettem már fel pár kérdést az oldalra. A kérdéseimet ezzel kapcsolatban linkelem ide.

1.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Jelenleg az lenne a kérdésem hogy pozitív volt az ovulációs tesztem a 31. ciklus napon. De azóta sem sokat halványodott. Mitől lehet ez? Terhességi tesztet a 30. ciklus napon csináltam utoljára, az egyértelmű negatív lett. Ma a 33. ciklus nap van.

Csatolom a mai LH teszt képet:

[link]

2022. márc. 22. 14:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, nem ebből a ciklusból hanem a következőből igen. A 28. ciklus napon volt ovulációs, most vagyok a 13. DPO-n de már szép pozitív a teszt. Sokat segített a Premom alkalmazás az LH tesztek be szkennelése és elemzése.
2022. máj. 10. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
10es vagyok, köszi a választ. Én most elkezdtem az ovutesztet+hőmérőzést+fertility friendet használok, egyelőre még negatív az ovuteszt, de már erősödik és a hőm is megy fel reggelente 0,2-vel, úgyhogy remélem elcsípjük 🙏 meguntam, hogy elvileg csúcsszuper minden, pontosak a ciklusaim is, 2-3 naponta együtt vagyunk (nem csak az esélyes héten), és mégse sikerül :( úgyhogy bekeményítettem :D
2022. máj. 11. 07:09
 13/14 A kérdező kommentje:
10-es, tutira mész, és jól is teszed. 5 hónapig mi is minden másnap együtt voltunk de semmi. De ahogy elkezdtem használni a Premom alkalmazást az első hónapban sikerült, mert pontosan belőtte az ovulációt. És akkor is volt. Pedig 3 napig volt pozitív az LH tesztem.
2022. máj. 11. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, nekem progeszteron hiányom volt mint kiderült, illetve elégtelen peteérésem, de szeptemberben sikerült és azóta májusban lesz 1 éves nagylány 🥰
2024. ápr. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!