Pozitív ovulációs teszt után pár nappal, miért erős újra a tesztem?
Tettem már fel pár kérdést az oldalra. A kérdéseimet ezzel kapcsolatban linkelem ide.
1.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
2.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Jelenleg az lenne a kérdésem hogy pozitív volt az ovulációs tesztem a 31. ciklus napon. De azóta sem sokat halványodott. Mitől lehet ez? Terhességi tesztet a 30. ciklus napon csináltam utoljára, az egyértelmű negatív lett. Ma a 33. ciklus nap van.
Csatolom a mai LH teszt képet:
ne haragudj, nem fogom végig olvasni az előző kérdéseket.
hány naposak a ciklusaid?
az lh teszt nemigen szokott 3 napig pozitív lenni. jóstesztként nem tudom mennyire megbízható. rossmannban vennék facelle terhességi tesztet, elég jó és jó az ára is, megbízható, érzékeny (10) teszt.
vannak jópáran, akiknek sosem volt pozitív lh tesztjuk, mégis terhesek lettek, szóval ezt sem venném készpénznek amúgy. számomra sokkal megbízhatóbb a hőmérőzés, ott konkrétabban látni, ha volt ovu. persze ki kell ismerni itt is a tested, mert nekem apró változások is befolyásolták a hőt, pl. hogy a karom be volt e takarva vagy sem.
használsz valamilyen mensi/babatervező appot? nekem a fertility friend bevált, visszamenőleg is fel tudod vinni a mensiket, így pontosabban számolja az ovut, kövi mensit. ez volt nekem a legpontosabb. illetve a hődet is tudod írni benne, amiből csinál grafikont, behúzza majd az ovut is, ha esetleg mégis későbbi időpont a hőd szerint, akkor átrakja.
ha ebben a hónapban is csak szimplán késik, érdemes lehet elmenni nőgyógyászhoz, hogy mégis mi okozhatja ezt, esetleg kérni egy hormonpaneles vérvételt, hogy hátha ott borult fel valami...
Én is mikor teszteltem, folyamat pozitív lett, pedig utólag tudom, hogy peteeresem nem lehetett vagy ritkán. A kovid oltás felborította a ciklusom így teljesen el voltam keseredve. Kolléganőm a myo inositolt ajánlotta! Azt mondta vegyek be napi kettőt a legjobb elalvás előtt mert a kávé üti a hatását. Figyeltem az étkezésre, szedtem a vitamint és rá pár hétre pozitívat teszteltem. Olyan peteerest csinált, hogy megszólalt.
Olvass utána, teljesen természetes étrend-kiegészítő! Lényegében mint az Inofolic csak lényegesen olcsóbb mert nincs benne folsav!
Nem tudom 100%-ra mondani, hogy emiatt, de a tapasztalat ezt mutatja. Szorítok!!!
Valahol itt olvastam, hogy a PCOS betegeknél állandóan pozitív az ovulációs teszt.
Érdeklődj utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!