Akinek hamarabb elfolyt a magzatvize minthogy erős fájdalmai lettek volna, kevésbé volt szörnyű a szülése mint mikor először a fájások jönnek rá?
Az első szülésem indított volt. Előbb voltak fájások, aztán elfolyt a magzatvíz. 3 óra alatt született meg a kisfiam, ebből 20 perc a kitolási szakasz.
A második szülésem a magzatvíz elfolyásával kezdődött, ötpercesek lettek a fájások azonnal és 2.5 óra alatt lett meg a kislányom. 2 tolófájásra megszületett
A fájdalom ugyanolyan volt.
3
Ezt így kellene mindig!
7
Ez pedig a nagyon indokolt eset, akár sürgőssègi császárt is szoktak javasolni.
A picivel remélem minden rendben lett.
( egyébként nekem egyszer félúton ment el a magzatvíz de előtte már repedt a burok, szivàrgott.. nehéz szülés volt nagyon
A második alkalommal a tolófájások indulásával épp, amikor repeszteni akarták, mint a valami tűzcsap beterítette a dokit😂😅, ez gyors, 4,5 h volt az első nyilalgatástól… onnan, hogy tudtam, hogy szülés 2,5 h gátvédelemmel.. ez fájdalmas, de könnyű volt)
Szóval ismétlem magam, nem ezen múlik.
Egyébi adottságokon ès sokkkkkkal több a kórházi személyzeten.
Nem vagyok aktív tag, de nem vèletlenül létezik a “másállapotot a szülészetben!” Mozgalom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!