Mitől lehet hányingerem?
34. héten járunk, reggelente hányingerem van, sokat keményedek, feszül a pocakom, fá a derekam. (magnéziumot még szedek)
Szóval kínlódok....mitől lehet, vagy normális ez ilyenkor?
Ugye nincs gond?
Kösy a válaszokat
34 heteske

Én még nem tapasztaltam, de mindenki azt mondta, hogy az utolsó trimeszterben visszatérhet a hányinger, mert már akkor a baba, hogy nyomja a gyomrunkat. A feszülés valószínű, hogy attól van mert most nagyobb ütemben nő a pocakod (nekem ez a 26. hét után volt így kb. 1 hétig folyamatosan feszült.) A derékfájás pedig a súly amit tartunk. Nekem az egész hátam szokott fájni, meg a derekam is de az csak egy ponton, a gerincemnél.
Szerintem ezzel más is így van/lesz!!
Kitartás,már nem sok van hátra!
Könnyű szülést!
32 hetes pocis
Kösy a választ, reméltemm h nincs gond, csak rosz, mert Nekem az elején nem volt hányyingerem.
Neked is kitartás és könnyű örömteli szülést!!!!

Szia!
Én is hasonló cipőben járok, hányingerem van és újra fáradt vagyok, mint az elején...Azt mondják normális. Hát elég nehéz, de nem sok van hátra! Kitartás:-)))
33+3hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!