6 hetes terhes vagyok és 2 napja nincs hányingerem, másnál is volt ilyen?
2 napja még rosszul voltam mikor reggel kinyitottam a hűtőt a szagoktól, hánytam is, a vitaminokat nem bírtam lenyelni mert visszajött. Most 2 napja mintha elvágták volna, csak enyhe émelygés van. Másnál is volt ilyen?
Megnyugtató volt a hányinger, most kicsit aggódom.
Igen, a tünetek jönnek-mennek.
Megnyugtató volt a hányinger?! Bakker... Ha baj van, a hányinger mellett is baj van.
Nem a tüneteken fog múlni hogy megmarad e a terhesség.Ki kell hogy àbràndítsalak.Én is làttam a videót amire gondolsz de ez àltalànossàgban lehet így van de minden terhesség màs.
Van akinek semmi tünete nincs mégis egészséges terhessége van.
Ilyenkor mi a helyzet?
Igenis a tünetek jönnek-mennek.
Lehet 1 hét múlva visszajön az émelygés,hànyàs.
Egyik ismerősömnek minden létező tefhes tünete meg volt és üresen maradt mégis a petezsàk és műtét lett a vége.
Harmadik babámmal 7-8 hetes terhesség között volt enyhe hányingerem tehát összesen 1 hétig.... Korábbi terhességeknél 12 illeték 16 hetes terhességi korig tartott a rosszullet
Akkor en is megijedtem de semmit sem jelentett, jelenleg 34 hetes terhes vagyok
Méhen kívüli terhességgel beköltöztem a WC melle 2 hétre …
Czeizelt tisztelem a munkássága miatt de ez egy írto nagy marhaság
Hát ez még Czeizeltől is erős kijelentés volt, ha tényleg így nyilatkozott.
Nem láttam még olyan dokit, aki azt mondta volna, hogy az első trimeszterben bármi is megnyugtató és egyértelmű jele volna az életképes terhességnek.
Pedig jártam nagy neveknél, de azt kb. mindenki és minden alkalommal elmondta, hogy a terhességek korai szakaszában bármikor bármi megtörténhet, minden előjel nélkül is. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!