3-4 gyermekesek adnátok jótanácsot?
Naná,h elő fog fordulni.Nekem főleg azt mondták,h "Nem irigylem."Én meg azt szoktam válaszolni,h pedig irigyelhet,van négy gyönyörű,egészséges gyerekem.:)
Jó ha felvértezed magad,mert vadidegenek is kötelességüknek fogják érezni,h megjegyzéseket tegyenek,nem kell komolyan venni,egyik füleden be, a másikon ki.(A kedvencem az volt,mikor egy idősebb nő azt találta mondani:Látja,más rendes embernek egy sincs,magának meg négy is van.:DDDD Akkor a szituációból egyértelmű volt,h nem így akarta megfogalmazni,de azóta is jókat derülök ha eszembe jut.)Viszont az is igaz,h mostanában inkább gratulálnak a gyerekekhez-biztosan megijedt mindenki,h fogy a nemzet.:DDD
Sztem ha azt látják,h normálisan vagytok öltözve,normálisan viselkedtek-nem üvöltözöl a gyerekekkel,azok sem őrjöngenek-,akkor inkább gratulálnak.:)
Saját nevemben nem, viszont szüleim nevében tudok nyilatkozni, ugyanis 5 en vagyunk tesók.Anya mesélte, hogy mikor megtudták, hogy jön az 5.baba nekik is tettek megjegyzéseket rokonok.Ilyenkor apa jól helyretette őket, hogy mit gondolnak/képzelnek magukról!Igenis becsülendő, és szép dolog, hogy 4 gyereket vállaltok, mert tényleg nem a legegyszerűbb ma a helyzet.Sokan azért nem mernek belevágni, mert félnek,hogy mi lesz.Mi sem álltunk valami jól akkor, albérletben laktunk mikor megszületett a kis tesó.Azóta persze változtak a dolgok, volt hogy sokkal jobban mentek a dolgok, volt hogy nehezebben, de szüleim egy pillanatig sem bánták meg, hogy ennyien vagyunk, inkább hálásak Istennek, hiszen az Ő ajándékainak tartanak minket:)Azóta már én is babát várok, és tesóm is szült és meg kell hogy mondjam, hogy a nagy család a legjobb:)Szinte minden nap átjárunk szüleimhez, sokat segítenek, és számíthatunk rájuk.Ők, meg kisebb tesóim meg nagyon várják már hogy babázzanak:)
Anyát megkérdezte valaki régebben, hogy újra így csinálná-e, azt mondta, még lehet egyet bevállalna, de most már az unokákra koncentrál:)
Az biztos, hogy sok harc és nehézség van az életben, de megéri, a szüleim példájából tudom.
Szóval fel a fejjel, és ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel:)
Hahóóó!Van itt még valaki????akár a kérdező????
Nekem négy gyermekem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!