Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan vakarózó kismamák,...

Állandóan vakarózó kismamák, ti mivel kenegetitek magatokat?

Figyelt kérdés

Olaj, testápoló vagy speciális krém? Nektek mi vált be viszketés ellen?

Köszi a válaszokat előre is.

2010. szept. 13. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Az a baj hogy vakarózni nem szabad.

Én sima zsiros kókuszos krémmel kenegettem - dm-es 500 gr-os-

2010. szept. 13. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Én az első terhesség alatt állandóan vakaróztam. Egyszerűen nem bírtam ki vakarózás nélkül. Minden kencét kipróbáltunk, semmi nem hozott enyhülést. Aztán szülés után két hónappal ki kellett venni az epehólyagomat, tele volt kővel és ahogy utána olvastam, kiderült, hogy egy vérben felhalmozódott anyag miatt viszkettem. Erre nincs semmilyen kence. Remélem, hogy Nálad nem ez lesz. A második terhességnél már egyáltalán nem viszkettem.
2010. szept. 13. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilcsis csengőlinkaolaj és olívaolaj keveréke.Szuper!
2010. szept. 13. 08:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Próbálom visszafogni magamat, és ha viszketek, igyekszem nem vakarózni, inkább óránként bekenem magamat.

Nincs epeproblémám szerencsére, biztos, hogy csak a terhességtől van. Csak a pocakom és a cicim viszket (ahogy nő).

Felváltva kenem magamat kismama olajjal, testápolóval, patikai krémmel.

2010. szept. 13. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ezt a krémet használtam:

[link]

Sosem vakaróztam. annyira zsíros krém, hogy este, fürdés után bekentem magam, és eglsz másnap éreztem. Nekem bevált, és csíkos sem lett a hasam.

2010. szept. 13. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem nem jött be semmilyen krém, egyedül a hintőporozás vált be. De az nagyon!
2010. szept. 13. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok

nekem mindenem viszketett, úgyhogy remélem, Nálad akkor tényleg nincs ilyen jellegű gond

egyébként meg a mandulaolaj is használ, jobban, mint bármilyen testápoló

2010. szept. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!