Baba lehet a dologba?

Kedves kérdező. Mit vársz mit mondjunk?
1) Igen lehet h baba van a dologban
2) Nem
3) nem tudjuk.
Egyébként szerintem igen, de épp most távozik a vérzéssel.
Egy teszt mondjuk nem ártana.
Barátnődnek azért volt pozitív mert elindult valami, de nem tudott beágyazodni és menstruációval távozott. Kémiai terhességnek hívják

Lehet vagy lehetett baba a dologban. Valóban nem ártana tesztelni, mert a fals pozitív olyan ritka, mint a fehér holló.
Ha 2 hetes késéssel mentél orvoshoz, akkor egy pöttynél már több látszódott volna, hiszen már 6 hetes terhes lennél. Én ebbe nem élném bele magamat.

Ilyenkor már bármikor lehet tesztelni. Ha pozitív én lehet bemennék a sürgire(6-7 hetes lehetsz), hátha a progeszteron pótlás visszatartja.
De ha megvárod a reggelt, hát szíved joga. Ma is elmehettél volna az orvoshoz mondjuk...

Nagyon felelősségteljes vagy, hogy a barátnőd negatív tapasztalatából indulsz ki és ezért Te képtelen vagy csinálni egy tesztet.
A kezedet nem fogják amikor orvoshoz kell menni?
Jesszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!