Üdv! A párom 15 éves, és babát vár, én 19 éves vagyok. a párom édesapja nem egyezik bele ebbe a dologba, illetve ő nem fogja támogatni a döntésében. Mit tehetünk ez esetben?
a párom édesapja azt mondja hogy ő nem fog szégyenkezni a lánya terhessége miatt, de hozzám költözhet de nem fog aláírni semmiféle hivatalos okiratot amivel megtarthatjuk a babát és nálunk maradhat.
jelenleg a párom gyámság alatt áll!
mit tehetünk hogy a baba nálunk maradhasson?
el vettetni nem szeretnénk.
Stabil hátteret tudok mindkettőjüknek biztosítani
(negatív kommentre nem vagyok kiváncsi)
a válaszokat előre is köszönöm!!
üdv: dávid
Ha a barátnőd meg szeretné tartani, akkor tartsátok, csak az a nagy gond, hogy még nagyon fiatal. És ha esetleg te elhagyod akkor mi lesz velük?
Miért van gyámság alatt a párod?
Kedves Dávid!
Először is gratulálni szeretnék, hogy 19 éves majom létedre nem csak megdugtál-, de fel is csináltál egy 15 éves kislányt. Szép teljesítmény! Hogy mit tehetsz ebben az esetben? Imádkozz, hogy ne akarja senki, hogy lecsukjanak. :)
A válaszom most az első kommentelőnek szól aki értelmesen tudott válaszolni a kérdésemre.
Igazolatlan hiányzásai miatt van gyámság alatt.
az hogy mit dolgozom nem tartozik senkire és nem albérletbe megyünk hanem a saját házamba!
Huu de nagy mellényed van ahhoz képest hogy csak arra voltál képes hogy felcsinálj egy 15 éves gyereket...
És nem véletlenül kérdeztem hogy mit dolgozol..ugyanis, mivel te leszel a gyerek gyámja, nem fogják hazaengedni a gyereket a kórházból ha nem biztosítasz neki megfelelő életkörülményeket, és ellátást. Tehát ha nem keresel legalább havi 150 ezret ne nagyon bízzatok abban hogy hazamehet a baba.
Az idíotáknak szól, hogy nem kérek a negatív kommentekből, ezt már az elején is leírtam, szerintem neked kéne a helyi roma önkormányzathoz fordulnod ha ennyi tellett tőled!!
a nagymellényről pedig annyit, hogy nem véletlenül döntöttük el hogy megtartjuk a babát és nem elahagyni szándékozom őket, hanem eltartani és normális életkörülmények között nevelni a gyerekemet a későbbiek folyamán. a munkámból pedig bőven elegendő pénzem van ahoz hogy bíztosítani tudjak számukra mindent ami szükséges!
Első válaszoló vagyok!
Köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre!
Nem bántani szeretném, de ha ennyire felelőtlen a párod, hogy a hiányzásait nem igazolja akkor, hogy fog vigyázni, gondolkodni a gyerekéről, ami sokkal nagyobb felelősség az iskolai hiányzásnál...
Szerintem a legnagyobb gond, az az hogy mi lesz akkor a babával, és a barátnőddel, ha esetleg szétmentek!?:/
Am megértelek titeket, mert mi is hasonló helyzetben voltunk a barátnőmmel, csak nekem nem volt ennyire fiatal a barátnőm amikor teherbe esett. Ő 18, én pedig 20 éves voltam. (21 f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!