5 hónapos babát lehet esküvőre vinni? Hogy oldottátok meg a kicsivel?
Nem kéne, nem oda való még ennyi idősen. Zavarni fogja a házasulandókat és a többi vendéget is, amikor üvölteni kezd.
És ezen nem változtat az, ha lepontoztok. :)
A mi eskuvonkon, lagzinkban a legfiatalabb vendég 2 hónapos volt. 2.gyerek, úgyhogy a szülők rutinosabbak voltak, bevallalrak a 150kmes utazást is miattunk, amiért hálás vagyok.
Nálunk a lagzi helyszínen volt a szállás biztosítva a kisgyerekesek számára, ugyanakkor jó volt a hangszigetelő, szóval utólag is mondták a szülők, hogy nyugodtan tudtak pihenni, nem szurodott át a buli zaja. Mi pont azért alakítottuk így, hogy ne lépjenek le a kisgyerekes szülők már vacsi után. Így amikor kellett, elvonultak a kicsikkel, ameddig kellett, mellettük maradtak, aztán jöttek vissza bulizni. A pici baba esetében vagy apuka, vagy anyuka volt vele, de biztosan bebiorrel is megoldható a felügyelet, míg alszik. De nagyban gyermekfuggo, azért egy 5 hónapos jobban észleli a kornyezetvaltozast, mint egy kethonapos.
Maga az esküvő része miatt nem izgulnek, ha nyugtalan a baba, nem kell vele a templomban ülni, lehet a templom előtt kocsiban tologatni.
OFF:
5-os, nálunk egy csomó kisgyerek volt 2-5 éves és 6- 10 éves kor között is, és egyik sem csinált cirkuszt. Nagyon jól elvoltam, táncoltak egymással a legkisebbek is, úgy, hogy egymás nyelvén nem is beszéltek. Szóval ez sem törvényszerű, hogy hisztis lesz a 2-5eves és cirkuszt csinál. De nyilván nagyobb az esélye, mint egy 5honaposnal ☺️
6hónapos lányom vittem esküvőre
Mondjuk ő hozzá volt akkor már szokva a hasonló dolgokhoz, nem volt újdonság
A szertartás maga szabadtéri volt, végigaludta rajtam hurciban
A lagzi magyrészében is aludt szintén rajtam míg én táncoltam, beszélgettem. Nem zavart senkit☺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!