Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvely ki sebesedés ellen mit...

Hüvely ki sebesedés ellen mit használnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos mivel gyakrabban kell pisilnem emiatt többször törlöm ki magam emiatt irittált lent a bőr. Tegnap volt amikor töröltem utána egy kis friss vér (Nem a hüvelyből származott, mert maga a folyásom se volt olyan és utána se láttam vért, se barnás folyást) Szóval kidörzsöltem ma megyek dokihoz hátha fertőzés is van a háttérben, de ideiglenesen sudocremmel kentem be magam esetleg más praktika? Most ott vagyok, hogy nem használok se wc papírt mert az durva, sem nedves törlőkendőt, mert az is csíp, ha nem helyette a Zewa nedves papírt törlőkendőjét + kismamáknak való intim mosakodóval mosakszom.

Terhesség előtt is küzdöttem azzal, hogy kényes vagyok ott lent.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

6h4n kismama

2022. márc. 10. 08:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne törölgesd

Itasd fel szeméremajkakról..

Jelezd a dokinak, ha mész, mert fertőzésre is utalhat.

Nekem 20 percenkénti pisivel sem lett sebes,(nem terhesség, hanem húgyúti fertőzès alatt)

Szóval valamit nem jól csinálsz…

(A gagyi barna szúros papîrral szintén melóhelyen)

2022. márc. 10. 13:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és megyek dokihoz mindenképpen megemlítem. Sajnos nekem azelőtt is szinte bármitől irritált lett még ha mindent elkövettem, hogy ne de hát ilyen vagyok... pl borotválkozás vagy ha nem megfelelő törlőkendővel töröltem magam vagy ahogy mondtam durva wc papír, de olyan is előfordult hogy szeretkezés miatt pedig nem voltam száraz. Szerintem innentől kezdve inkább nedves wc papírt fogok használni.
2022. márc. 10. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Helyes

A sebes altest könnyen fertőződik.

Sudocrem és társaival óvatosan, mert nagyon hámosítanak, tudnak meglepetést okozni.

( lány babáknál kofejezetten nézik a kisajkak összenövését, mert a hàmosító krémek használatával gyakoribbak lettek

2022. márc. 10. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező már nem csecsemő és csak pár napig használja, szóval nem hiszem, hogy ilyen veszély fenyegetné :)
2022. márc. 10. 13:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azt mondta van egy kis fertőzésem és vett kenetet meg kaptam rá Macmiror-t.
2022. márc. 10. 18:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Hál Isten kiderült a baj.

Jobbulást!

14

Ha ilyen érzékeny, akkor arra is lehetne..főleg sebes állapotban..

2022. márc. 10. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel, hogy gombád van? 😳
2022. márc. 11. 09:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem mivel semmi egyéb jele nem volt se viszketés, se darabos folyás stb de egyébként nem csak gomba lehet hanem bakteriális vaginózis vagy trichomonas mindhármam már volt és tudom a tüneteiket. Valószínűleg túlzásba vittem a higiéniát oda lent és ezzel kezdődött csak az nagyon az elején kaptam el. Korábban is volt már hogy ilyen tünetem volt és nem volt fertőzésem🤷🏻‍♀️

Kíváncsi vagyok mit mond majd az eredmény.

2022. márc. 12. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Hát a Macmirort nem bakteriális vaginózisra írja fel a doki, hanem gombára. Trichomonas meg nem a túlzott higiénia miatt van
2022. márc. 12. 13:07
 20/20 A kérdező kommentje:

19-es akkor a betegtájékoztató biztosan téved

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A Macmiror Complex LÁGY HÜVELYKAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Macmiror Complex hüvelykapszula nifuratel és nisztatin hatóanyagot tartalmazó, hüvelyben alkalmazandó kombinációs készítmény.

A nifuratel hatékony Trichomonas ellenes, antibakteriális és gombaellenes szer.

A nisztatin szintén jól ismert gombaellenes szer, különösen hatékony a Candida fajok ellen.

2022. márc. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!