Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvely ki sebesedés ellen mit...

Hüvely ki sebesedés ellen mit használnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos mivel gyakrabban kell pisilnem emiatt többször törlöm ki magam emiatt irittált lent a bőr. Tegnap volt amikor töröltem utána egy kis friss vér (Nem a hüvelyből származott, mert maga a folyásom se volt olyan és utána se láttam vért, se barnás folyást) Szóval kidörzsöltem ma megyek dokihoz hátha fertőzés is van a háttérben, de ideiglenesen sudocremmel kentem be magam esetleg más praktika? Most ott vagyok, hogy nem használok se wc papírt mert az durva, sem nedves törlőkendőt, mert az is csíp, ha nem helyette a Zewa nedves papírt törlőkendőjét + kismamáknak való intim mosakodóval mosakszom.

Terhesség előtt is küzdöttem azzal, hogy kényes vagyok ott lent.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

6h4n kismama

2022. márc. 10. 08:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%

MILYEN WC-papírt használsz, ami képes bárhol is kidörzsölni???

Meg pisilás után nem dörzsölni kell magad, elég odatenni a WC-papírt és felitatni ami ott maradt. Meg vegyél legalább 3 rétegü WC-papírt, és azt használd.

Az intim mosakodó viszont kifejezetten káros, azt ne használd.

2022. márc. 10. 08:44
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
A másik meg a hüvelyed belül van azt hogyan és minek törölgetted?
2022. márc. 10. 08:48
 3/20 A kérdező kommentje:
Munkahelyen elég rossz minőségű wc papír van az a nagy tekercses kb 1 rétegű és mivel ott vagyok 8 órát nyilván ott járok wcre a legtöbbet. Otthon 3 rétegű van, de nem fogok tekercs wc papírral járkálni a melóhelyen.
2022. márc. 10. 08:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a hüvelyembe nyúlok fel, ha nem a külseje a szeméremajkaknál és nyilván fogom ott hagyni a folyást, hogy érlelődjön még egy picit így kitörlöm. 😂
2022. márc. 10. 08:52
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ha tényleg ennyi, akkor jó lesz rá a Sudocreme. Menopauza vagy szoptatás miatti hormonális hüvelyszárazságra/-sérülékenységre szokták ajánlani a Cikatridina kenőcsöt, de nem tudom, ezt terhesen szabad-e, kérdezz rá a patikában. És lehet kapni drogériákban kis kiszerelésben nedves wc-papírt, azt be tudod rakni a zsebedbe.
2022. márc. 10. 09:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Az elöző mondtomból kimaradt a nem szó. 5-ösnek meg köszönöm szépen akkor rákérdek patikában😊 Igen kb ennyi a gondom, de most ideiglenesen ezt a megoldást találtam, de ez se olyan kis kiszerelés (Zewa) viszont nem tudtam hogy van kisebb "zseb" változat más fajtából, mert otthon is a Zewat használom.
2022. márc. 10. 09:10
 7/20 anonim ***** válasza:
Papirzsebkendöt tudsz magaddal vinni a wc-re.
2022. márc. 10. 10:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp valami érzékeny bőrre ajánlott nedves törlőt használj akkor.

Amúgy az intim lemosó egyáltalán nem káros, nyilván nem belsőleg kell használni.

2022. márc. 10. 10:26
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
4. Akkor ne azt írd hogy kisebesedett a hüvelyed bakker. Hüvelybemenet a szó amit keresel…
2022. márc. 10. 10:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha kényes vagy akkor de.. Mászkálj egy tekercs wc papírral..

Egyébként én a hüvelybemenetnèl a sudocremet se szívesen használnám...

2022. márc. 10. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!