Egy szem Gravida kivált egy adag Magne B6-ot?
Elmondom, mire gondolok:
1 szem Gravida 125 mg magnéziumot tartalmaz, vagyis pontosan annyit, mint egy fél szem Béres Magne B.
Ha reggel és este beveszem a Béres Magne B-t, délben pedig a Garvidát, akkor minden napszakban 125 mg magnéziumhoz jutok. Akkor minek a déli fél szem Magne B?
Tisztázzunk valamit. Béres Magne B6-ból napi 1 szem a megengedett!!!! (Az előző válaszolónak) A sima Magne B6-ból lehet akár napi 8-at is bevenni végszükség esetén.
A kérdezőnek: napi 1 szem Gravida és 1 szem Béres Magne B6!
Ennyit kell szedned 1 nap ha jól értem. Szerintem tök mindegy hogy osztod el. De a helyedbe én örülnék neki hogy csak ennyit kell szednem. Ugyanis nekem napi 6 szem gyógyszert kell beosztanom, egy másik kismamának meg napi 17 szem gyógyszert. Vedd be azt a napi 2-őt, és ne szarakodj vele.
Tisztázzunk valamit szintén:
Első válaszolónak, köszönöm szépen a választ
Második válaszolónak: ha szerinted magne b-ből 8-at lehet egy nap bevenni, az 8X48 mg= 384 mg. Míg egy szem Béres Magne B-ben 125 mg van.......
Szerinted akkor hogy is van ez?!
A hatóanyagtartalom a lényeg, nem az, hogy mit ír a betegtájékoztató. Elmondanám, hogy az első gyereknél 10 g-os (!) infúzióban kaptam a magnéziumot B6-tal, és ha jól tudom, 1000 a váltószám mg és g között....
Túladagolni nem tudod a magnéziumot terhességben egyébként.
Koraszülés megelőzésére nagy dózisban kell szednem, csak épp arra voltam kíváncsi, hogy ha már a gravidában úgyis pontosan ugyanannyi van, mint a fél szem Béresben, akkor kihagyható-e a déli adag. ( mert ha azt is beveszem, akkor ugyebár már rögtön egyszerre annyit veszek be, mint egy teljes szem Béressel... )
És kösz, de ha kioktatni jársz ide meg sajnáltatni magad, hogy mennyi gyógyszert kell szedned neked meg másnak, hát a kutyát nem érdekli! Képzeld, nekem is megvan a magam baja. Vagy válaszolsz a kérdésre, vagy ne nyúlj a billentyűzethez, ha nem tudsz ÉRDEMLEGES, HASZNOS VÁLASZT rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!