Terhes vagyok? Többi lent.
Ne parázz, nem ezen múlik hogy megmarad vagy nem a baba.
De pont ez miatt is érdemesebb lett volna várni.
Terhes vagy, ez egyértelmű, de én sem kiabáltam volna el.
Kb 6. héttől kezd verni a baba szíve, addig akár lehet elhalt vagy méhen kívüli terhesség is. Ezért orvosi vizsgálat előtt biztos nem kürtölném világgá.
Nem a világnak kürtölte el hanem a családjának.🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Istenem, ti nem mondjatok el, mas igen. És?🤣 soha nem értettem amikor itt sokan megakarjak magyarázni hogy “én ilyenkor még nem mondtam el senkinek csak a 12. hét után, szerintem neked se kene mert bármi történhet”
Akkor mondja el mindenki amikor akarja.
Szia! Első terhességemnél mi nem tudtuk magunkba tartani a nagy hírt, és elmondtuk azonnal a családnak és barátoknak.
Bennem a 12-ik hétig volt egy kis félelem, de minden negatív gondolatot elhesegettem. :) Most 1 éves a kis lurkó :)
A második terhességem a napokban derült ki, szintén nem tudtuk magunkba tartani az örömhírt... Erről a várandósságról is minden családtagunk és közeli barátunk tud.
Én úgy vagyok vele, hogyha ne adj isten baj történne, a csaladunknak/barátainknak azt is elmondanánk. De bízom benne, hogy ezúttal is minden rendben lesz. :)
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!