Lehetséges, hogy a babámat éreztem?
Figyelt kérdés
17+3 hetes vagyok,pár napja érzek olyanokat,mintha vmi buborék nyomná belülről a hasam,nem tudom, hogy ez a baba-e,de ma már olyan volt hogy éreztem a lüktetést,odatettem a kezem és visszanyomta.Úgy megijedtem,nem is tudom mi ez.Még párszor ez történt kb ugyanazon a helyen,de azóta semmi. Lehet, hogy a babát éreztem?Érezhetem ennyire erősen??2010. szept. 12. 18:38
1/7 anonim 

válasza:

Én már ilyenkor éreztem, igen, és valóban buborékszerű érzés. Szerintem ő az. :)
2/7 A kérdező kommentje:
leginkább engem most a "visszanyomás" izgat,hogy lehet az a baba?Elég furi volt,régebben nem cinsált ilyet a hasam, hogy odanyomom az ujjam és visszanyomja!!:)
2010. szept. 12. 19:04
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem a baba jelentkezett! :-)
Én 16 hetesen éreztem először. Nekem nem volt buborékérzés, hanem sima mocorgás odabennt.
4/7 A kérdező kommentje:
hát ez durva:)) nem gondoltam, hogy már most ilyen erősen fogom érezni.mi lesz itt később??:D kicsit csikis volt amúgy.
2010. szept. 12. 19:08
5/7 anonim 

válasza:

Bizony, szerintem tuti Ő volt. :) Az én lányom már 15 hós múlt, de ahogy olvastam a soraidat szinte újra "éreztem" a mocorgását. :)
6/7 anonim 

válasza:

Ő az! :) Én a 16. hét végétől éreztem hasonlót, egyre erőteljesebben. Most már odakucorodik a kezem alá, ha lefekszem, és a pocakomra teszem a kezemet. Apa a 19. héten érezte először, most már az ő keze alá is odakuckózik a kisasszony, szereti az érintést. :)
7/7 anonim 

válasza:

Utols vagyok, az lemaradt, hogy 21+0 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!