Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi segíthet a szülés beinditás...

Mi segíthet a szülés beinditáshoz?

Figyelt kérdés
Jövőhéten be kell feküdjek ha nem indul be a szülés,nem tudom mire számítsak kb mennyi nap után indítják be a szülést.. mennyi napot kell várni.. nem szetetnék befeküdni.. az első kislányomnál,a vérzés is be indult, rá 2 napra a magzatvíz szivárogni kezdett,de nem nyilt a méhszáj... csak infúzióval..
2022. márc. 5. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak praktikák, csomó ilyen cikket találni a neten. De ezek csak skkor válnak be, ha már amúgy is indulna a szülés.

Első terhesség végén kb minden nap együtt voltunk a férjemmel 37 hét után, és semmi, még jóslók se voltak... aztán kihagytunk kb 1 hetet, és 39+6 minden előjel nélkül hajnalban elfolyt a víz. Málnalevél teát is ittam, de az se ért semmit. Szerintem nem nagyon lehet ezt befolyásolni.

2022. márc. 5. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

SEMMI!

Amikor ott az ideje, akkor megindul magától, ha meg még nem, akkor akármit csinálsz, akkor sem idnul be.

Akiknek meg a különbözö "trükkök" használnak, azoknak egyébként is beindult volna a szülés.

Ha meg indítani kell, akkor az az orvosok feladata, ott tudják figyelni, hogy ne legyen belöle semmi baj.

2022. márc. 5. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
A káposztaleves (Vészhelyzet) :D
2022. márc. 5. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
A szex segíthet :)
2022. márc. 6. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es: ha egyébként is beindulna a szülés, másként nem
2022. márc. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!