Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haszontalan eszköz a tej...

Haszontalan eszköz a tej melegítő gép annak aki szoptat ? Ők is van hogy lefagyasztják a tejet?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Akkor utana beleallitjak egy pohar melegvizbe.
2022. márc. 3. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagy a tej mennyiség, ami meg marad akkor leszokták fagyasztani. Cumisüvegbe be az anyatej és forrovizes edénybe rakják. Cumisüvegmelegitő hasznosabb.
2022. márc. 3. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges. Ritkán kellett csak cumisüvegből adni az anyatejet, és elég volt beleállítani egy bögre forró vízbe. Ha már nem szoptatsz, de még fejsz, akkor lehet megfontolandó.
2022. márc. 3. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi értelme.

Belelehet állítani egy pohár /labas forró vízbe is az üveget. Felesleges nagyon.

2022. márc. 3. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
2 évig szoptattam. Egyszer sem fejtem. Hisz ott a friss tej, akkor miért fagyasztanám meg olvasztanám?
2022. márc. 9. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!