Micovag plus segített terhesség alatt? Többi lent
Elmentem panaszkodni a nőgyógyászhoz, mert elég erős csípő,égő érzésem volt , amit szintén erős folyás kísért.
Azt hittem vesz kenetet,hogy megbizonyosodjon, hogy baktérium, vagy gomba az okozó.
De nem vett , hanem dalacin huvelykremet írt fel , ami ,ahogy olvastam , az csak bacikra jó...kivaltottam..
Az égő, viszkető érzés és a folyás ERŐSSÉGE szűnt csak meg , de gyengebben még most is fennállnak ezek a tünetek.
Visszamentem , kértem írjon fel pimafucint , erre azt válaszolta, hogy micovag plus ot vegyek , nem ír fel semmit ..
Mondom , de hát az nem csak egy huvelyflora visszaállíto ??
Azt mondja nem , az is ugyanúgy jó mint a pimafucin !
Most meg olvasom a tájékoztatóján , hogy a micovag csak inkább kiegészítésre van ...
Most akkor kidobtam vajon 4 ezer Ft ot ??
Nektek segített gomba esetén ?
Használd el a dalacint,utána canestenezni tudsz,terheseknek azt vagy esetleg a Gynoxint adják gombára.
Nekem is sajnos folyton előjönnek ezek a dolgok, én meg pont hogy baci ellenit akartam kapni merthogy az a veszélyes,a gomba csak kellemetlen.
A micovagot is próbáltam,van benne bórsav,ami jó a gomba ellen,de a canesten jóval erősebb.
DE canestent csak 12.hét után lehet!
Tudjátok mitől tartok?
Hogy ha szülés közben is bent maradnak a gombák, szóval amíg áthalad a baba születés kor , okoz e vmit vele vajon ?!
Védőnő szerint nem tölt ott sok időt ( jó ezt tudom) , na de hogy ezért nem okoz . Meg hogy különben is kap vmit születés után a baba . Mármint vmi ellenszert ...
De mit okozhat amúgy neki ??
4-es vagyok
Mivel egész terhesség alatt küzdöttem huvelygombaval így a kérdés bennem is felmerült, az orvosom viszont megnyugtatott, hogy semmi baja nem lesz tőle.
A 36hetes keneten is ott volt pozitívan h hüvelygomba, akkor ismét micovagot szedtem, sőt rá 2 hétre is csináltam egy 3 napos kúrát pedig tünetmentes voltam akkor. A dokim azt mondta ha úgy érzem lehet kéthetente tartani egy 3 napos kúrát...
39. héten született a lányom épp semmi panaszom nem volt szerencsére. Semmi baja azóta se pedig elmúlt két éves
A hüvely sosem steril, tele van bacikkal gombákkal. Viszont van pl a Streptococcus B törzs, amit szűrnek, mert az pl komoly bajokat okozhat a babának. A többi nem, sőt ez a bélflóráját elindítja, hiszen addiv steril.
A szemét elvileg kimossák fertőtlenítős oldattal, meg ilyesmi, antibiotikumot meg kap az anya a szülésnél ha kimutatják a streptococcust.
Ettől függetlenül engem is zavar hogy mindig van valami bajom odalent, pedig mindig kezelem stb de hát ezekre odafigyelnek azért az orvosok.
Én Vitagyn C-t kaptam sárgás folyásra, azt mondta az orvos még nem ír fel erősebbet max majd később.
Egyébként nem nagyon múlt el tőle, de szerintem engem ez a terhesség végéig elkísér majd mert alapból érzékenyebb vagyok ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!