Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet forró fürdőbe ülni a...

Lehet forró fürdőbe ülni a terhesség (nagyon) elején?

Figyelt kérdés
A párommal "rajta vagyunk" a baba projekten. Január elején (nem) kéne megjönnie. Nagyon fáj a derkekam, szerintem megfázott. Máskor is volt már ilyen olyankor beleültem egy kád forró vízbe és rendbe jött. De mi van ha összejött a baba? Bár még konkrét tüneteim nincsenek csak egy kis mell érzékenység, de ebből még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni ,mert nem szeretnék csalódni.
2007. dec. 30. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Eszedbe ne jusson!

Vetéléshez vezethet,főleg korai terhességnél.

Max. langyos fürdő és azt se sokáig.

2007. dec. 30. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél babát, inkább próbálj meg sok folyadékot inni, és sokat melegben pihenni.
2007. dec. 30. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Amikor még nem tudtam,hogy babás vagyok,minden nap forró vízben fürödtem,meg bevallom még utánna is párszor.Nekem a dokim azt mondta,hogy lehet fürödni,csak a testemet fokozatosan kell hozzászoktatni a vízhez.Én így is teszek,semmi baj nem volt belőle.Azt mondják:ami jó a mamának,az jó a babának is.

13 hetes kismami

2007. dec. 30. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne fürödj forró vízben semmiképp se, a forró víz vérbőséget okozhat ami vetéléssel végződhet! Szóval ne kockáztass!A langyos víz az más, de forróban semmiképp se!
2007. dec. 30. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem pártolom a forró vízben való fürdőzést. Nem ajánlják, mert vérbőséget okoz, ami korai terhesség esetén akár vetéléshez is vezethet, éppen az elején veszélyes. Ha teheted, inkább zuhanyozz, ami nagyon jót tesz a bőrödnek, illetve a picit se veszélyezteted, bár még nem vagy benne biztos, azért én azt tanácsolom, hogy már most légy tudatos "anyuka", ne tégy olyat, amit nem szabad terhesség alatt. Szurkolok, hogy baba legyen!!!
2007. dec. 31. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hat hetesen tudtam meg a babát,addig én is sokszor fürödtem forró vízben.Most is beleülök,nem langyos hanem jó meleg vízbe,de nem forró,de érzem végülis mikor esik jól és mikor nem.Volt ,hogy nagyon jó volt és 10-15percet is ellubickoltam,de volt,hogy 5perc után kiszálltam,mert dobogott a szivem és éreztem nem jó.Szerintem a szervezeted megmondja mi a jó és mi nem.A derekam nekem is fázós olyankor még egy sálat is körbe tekerek rajta így jó melegben van.Amúgy sztem nem forró,meleg sós vízbe ha beleülsz kicsit nem lesz gondd,de ezt neked kell érezni-a szervezetednek.
2007. dec. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!