Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párommal 6 hónapja próbálkozun...

Párommal 6 hónapja próbálkozunk babával.Általában 28 naposak a ciklusaim. Januárba késett 3 napot de akkor is csak barna sűrű folyásom volt és nagyon görcsöltem. (?)

Figyelt kérdés
Most a következő menstruációm pont úgy jött ki hogy február 28.-án kellett volna megjönnie de még sehol semmi . Nem várt napján teszteltem de negatív lett. Másfél hete minden reggel és még délután is hányingerem van bármit eszek . Még a reggeli kávém sem esik jól. Melleim fájnak de nem olyan durván ahogy szoktak ,sokszor szúró érzést érzek a hasamba ,néha görcseim is vannak. Délután mindig alszok kivéve ha dolgozok. Volt hogy délután 15 órától másnap reggel 9ig aludtam és még akkor is fáradtnak éreztem magam. Lehetek terhes ha csak 2 napja késik és negatív a teszt ?

2022. márc. 2. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Nemvárt napján nekem is még negatív volt, aztán 2 nap múlva a 10-es teszt már mutatta. Viszont ha összeszedtél valamilyen fertőzést, az is okozhat késést.
2022. márc. 2. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Novemberbe 9 napot késett,akkor azt hittem végre sikerült a baba de nem :(

Ritkán szokott 1-2 napot késni máskor mindig pontosan jött meg.

2022. márc. 2. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És mi akadálya annak, hogy még egyszer tesztelj? Már délutáni vizeletből, 25-ös teszttel is látszania kell, ha van valami.
2022. márc. 2. 11:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Inkább még várok holnap reggelig. 10essel fogok tesztelni.
2022. márc. 2. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
A tüneteid nem lehetnek terhessegtől, a hányinger stb. Hcg hormontol van, ami neked nincs vagy nagyon alacsony a szervezetedben, mert negatív a teszt. Vagy valami betegseged van és amiatt a tünetek és a késő menstruáció, vagy tényleg terhes vagy de a tünetek akkor is inkább mástól vannak. Én csinálnék ma is egy délutáni tesztet, minek várjak holnapig, aztán max csinálsz reggel is. Nem olyan drága az
2022. márc. 2. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2022. márc. 3. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!