Előfordulhat olyan, hogy belehal az ember a félelembe vagy a fájdalomba szülés közben?
Javasolnám, hogy perinatális tanácsadót keress meg. Egyrészt kapsz normális információt a szülésről, másrészt elképesztően nyugtató a viselkedésük. És perinatális tanácsadó által javasolt pszichológust keress fel, és jó kezekben leszel.
Én saját részről kifejezetten szeretek szülni, amíg az első fájás el nem indul, aztán pokolba kívánom az egészet. De fogfájás vagy fülfájás sokkal rosszabb.
Mindenképp jó szakembereket keress (pszihiáter, nőgyógyász, védőnő). Fontos, hogy szoros kontankban legyél velük. Ha bármi kétséged van, akkor fordulhass hozzájuk. Megeshet, hogy emiatt inkább császárod lesz, de ez nem probléma. Sőt, inkább jobb neked szerintem. Nyugtatót, szorongásgátlót a szakember valószínűleg fel fog írni. Próbálj meg lelkileg készülni rá. Ha szeretnéd, akkor írj nekem privátban és szívesen beszélgetek veled ezekről és minden kérdésedre válaszolok. Hidd el, hogy megoldható a helyzet.
(Tű és vérfóbiám volt régen. Pánikbeteg is voltam. Én egyedül gyógyultam ki belőle)
Nem értem ezt a:Nem akartam elvetetni dolgot.
Olyan egyszerű pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!