Előfordulhat olyan, hogy belehal az ember a félelembe vagy a fájdalomba szülés közben?
Szerintem kezeltesd ezt a félelmet szakemberrel.
Egyébként a félelembe nem fogsz belehalni.
De ha nem tervezted hogy estel teherbe?
Mondjuk a 6-os egy nagy barom. Eléggé fáj, az orgazmus nem ilyen.
Aki belehal a szülésbe, az nem a félelembe és a fájdalomba hal bele, hanem egyéb komplikációk lehetnek. De ezért megyünk kórházba szülni, hogy ez ne történjen meg.
Szakember segítségét kérd minél hamarabb. Korábban te írtad ki a kérdést ahol azt írtad az öngyilkosság is eszedbe jutott? Ott is többen szakembert ajánlottak....
Egyébként ő tud írni szakvéleményt amivel elérheted hogy császármetszes legyen, viszont az meg utána fáj nagyon...
Őszintén én nem a szülésed miatt aggódó hanem hogy képes leszel-e feltétel nélkül szeretni a gyermeket, tudsz e gondoskodni róla, mert a szülés utáni hónapok szerintem sokkal nehezebbek mint maga a szülés
Anyukád biztosan. Te voltál a legnagyobb hímtag ami átment rajta.
(Tudatlan kis incel, aki sosem látott nőt...)
Kérdező, jól írják a többiek. Teljesen más tudatállapotban leszel szüléskor, ki fogod bírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!