Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat olyan, hogy...

Előfordulhat olyan, hogy belehal az ember a félelembe vagy a fájdalomba szülés közben?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, de nem terveztem. Nem akartam elvetetni, most már nem is tudom. Nagyon félek a szüléstől. Gyomoridegem van majdnem minden nap. Sokszor úgy érzem, hogy nem fogom túlélni a szülést. Nagyon gyenge az idegrendszerem, és a fájdalmat sem bírom. Pánikbeteg vagyok, vannak különféle fóbiáim, még egy tűszúrástól is félek. Nem hiszem, hogy képes vagyok egy ilyen brutális dologra. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a hatalmas félelemtől megáll a szívem.
2022. márc. 1. 14:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nap mint nap rengeteg nő ad életet a világon, és mindenki kibírja. Fájni fáj persze, de el lehet viselni. Beszélned kellene a félelmeidről egy jó szakemberrel.
2022. márc. 1. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Sok mindenbe bele lehet halni egy szülésnél, de a félelembe és fájdalomba nem
2022. márc. 1. 15:05
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem kezeltesd ezt a félelmet szakemberrel.

Egyébként a félelembe nem fogsz belehalni.

De ha nem tervezted hogy estel teherbe?

2022. márc. 1. 15:07
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Pánikbeteg embernek nem is engednék gyereket vállalni. A szülés csak egy nap. De mi lesz azután? A gyereknevelés nagyon stresszes, még egy egészséges ember is retteg, aggódik.
2022. márc. 1. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Faj, de azért belepusztulni nem akartam. Én sokkal rosszabbra számítottam. És egyébként tényleg igaz, a gyereknevelés nehezebb része akkor jön, amikor hazaérsz vele a kórházból.
2022. márc. 1. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Ezt a brutális dolgot már milliárdnyi nő túlélte, sőt vannak, akik életük legnagyob orgazmusát élték át.
2022. márc. 1. 15:17
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk a 6-os egy nagy barom. Eléggé fáj, az orgazmus nem ilyen.

Aki belehal a szülésbe, az nem a félelembe és a fájdalomba hal bele, hanem egyéb komplikációk lehetnek. De ezért megyünk kórházba szülni, hogy ez ne történjen meg.

2022. márc. 1. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Szakember segítségét kérd minél hamarabb. Korábban te írtad ki a kérdést ahol azt írtad az öngyilkosság is eszedbe jutott? Ott is többen szakembert ajánlottak....

Egyébként ő tud írni szakvéleményt amivel elérheted hogy császármetszes legyen, viszont az meg utána fáj nagyon...

Őszintén én nem a szülésed miatt aggódó hanem hogy képes leszel-e feltétel nélkül szeretni a gyermeket, tudsz e gondoskodni róla, mert a szülés utáni hónapok szerintem sokkal nehezebbek mint maga a szülés

2022. márc. 1. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Anyukád biztosan. Te voltál a legnagyobb hímtag ami átment rajta.

(Tudatlan kis incel, aki sosem látott nőt...)

Kérdező, jól írják a többiek. Teljesen más tudatállapotban leszel szüléskor, ki fogod bírni!

2022. márc. 1. 15:37
 10/14 flora08 ***** válasza:
54%
Írhatnám azt, hogy több millió nő végig csinálta, neked is menni fog, vagy amit az anyukám mondott mindig, hogy ha olyan borzalmas lenne, nem volnának második-harmadik gyerekek a világon...de nem teszem, mert ebben nem hiszek. A kisfiam tervezett gyerek, nagyon vártuk, a terhesség és a szülés alatt minden rendben volt, de utána sorra jöttek az egészségi problémák; soha, de soha nem voltam olyan rosszul, mint akkor, nagyon nehezen regenerálódtam. Úgy érzem, nem szeretném újra végig csinálni, abban sem hiszek, hogy majd megszépül minden. Nem igaz, csak tabu bevallani, hogy igenis lehetnek negatív érzelmeid, nem minden full rózsaszín. Szívből ajánlom egy jó szakember segítségét, én is igénybe vettem, a legjobb döntés volt. Minden jót kívánok!
2022. márc. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!