Mit lehetne tenni, hogy ne fajjanak a vizsgalatok?
Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok. Hetfon mennem kell uh-ra aztan a 35 heten lesz hosszu honapok utan az elso vaginalis vizsgalatom. Mar a 24. heten voltak problemaim az uh-n egyszeruen pokolian fajt ahogy belem tolta azt a vackot a technikus. A 15 heten verzessel korhazban voltam es el lettunk tiltva a szextol. Ugy osszezarodtam, hogy valamelyik nap apjukkal probalkoztunk, mondvan vege fele vagyunk es csak ugy ovatosan...a bejaratnal tovabb nem jutott szegeny. Rendesen rettegek a vizsgalattol es a hetfoi uh-tol! Azon kivul, hogy nagy levegot veszek, mi az amit tehetnek meg, hogy kevesbe fajdalmasak legyenek majd a vizsgalatok?2010. szept. 12. 13:25
11/11 anonim válasza:
Mivel itthon már a 18. héttől nem csinálnak hüvelyi uh-t, én úgy tudom, akkor lehet, hogy annyira nem is fontos már. Mindent meg lehet nézni hasival, illetve a manuális vizsgálat során is. Az én dokim elejétől fogva csak hasival vizsgált és amikor más dokinál voltam egyszer, ő akart hüvelyivel vizsgálni, mondtam, hogy engem csak hasival fog megnézni, ennyi.
Lehetne szólnod, hogy te hasi ultrahangot kérsz és kész. Evégre van jogod hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!