Mit lehetne tenni, hogy ne fajjanak a vizsgalatok?
Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok. Hetfon mennem kell uh-ra aztan a 35 heten lesz hosszu honapok utan az elso vaginalis vizsgalatom. Mar a 24. heten voltak problemaim az uh-n egyszeruen pokolian fajt ahogy belem tolta azt a vackot a technikus. A 15 heten verzessel korhazban voltam es el lettunk tiltva a szextol. Ugy osszezarodtam, hogy valamelyik nap apjukkal probalkoztunk, mondvan vege fele vagyunk es csak ugy ovatosan...a bejaratnal tovabb nem jutott szegeny. Rendesen rettegek a vizsgalattol es a hetfoi uh-tol! Azon kivul, hogy nagy levegot veszek, mi az amit tehetnek meg, hogy kevesbe fajdalmasak legyenek majd a vizsgalatok?2010. szept. 12. 13:25
1/11 anonim válasza:
Engem nem vaginálisan vizsgáltak, amikor már volt pocim, hanem hasi UH-gal. Nem lehet, hogy neked is ez lesz már?
2/11 anonim válasza:
nekem kellemetlen volt, de fájdalomnak nem mondható....sajnos nem sokat tehetsz, csak annyit, h szólsz a vizsgálónak, h fájdalmaid vannak, talán óvatosabb lesz.....egyébként még mindig hüvelyi uh?
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, ahol mi elunk itt mindig csinalnak huvelyit is, hogy megnezzek a mehszajat. A heten voltam ellenorzesen es mondta a doki, hogy legkozelebb vaginalis vizsgalat is lesz. Utoljara akkor volt, mikor bementem a gondozoba, hogy babas vagyok ezert is hivta fel a figyelmemet ra, ne erjen varatlanul.
2010. szept. 12. 13:41
4/11 anonim válasza:
Szia hát te nem tom hol élsz?
De Budapesten, de még máshol sem hallottam hogy 33 hetesen vaginálisan csinálnák az uh-t.
Nekem a legelső volt csak 6 hetesen hüvelyi aztán csak hasi volt!!
Szólj a dokinak hogy neked rosssz és hogy miért kell hüvelyi uh?!!
sok sikert szép babavárást
5/11 anonim válasza:
amúgy nem havonta van méhszáj vizsgálat???nekem 4 hetente megnzi a doki, de az ujjával...eleinte nagon rossz volt, aztán most már igyekszem ellazulni és nem olyan rossz.
Amúgy nekem egyszersem volt hüvelyi UH-m...
Külföldön élsz?Hol?
6/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, tényleg az ellazulás segíthet, nekem bejött, pedig mi sem vagyunk együtt férjemmel úgy...
7/11 anonim válasza:
nekem is ujjal nézte a mészszájat, már az sem kellemes h fel kell mászni arra székre, nemhogy még minden nyavajád ellenére nyúlkál is......ellazulás és szólj, h óvatosan csinálja....ne stresszelj rá
8/11 anonim válasza:
Bizonyo idő után már nem csinálnak hüvelyi UH-ot.Viszont engem a dokim minden hónapban maánrendelésen kézzel vizsgál hüvelyen keresztül.A máhszáj állapotát szerintem nem is tudja máshogy megnézni.
9/11 A kérdező kommentje:
New York City. Itt minden egyes uh-n csinalnak huvelyit is...legalabbis a korhazban, ahova en jarok.
2010. szept. 12. 14:36
10/11 anonim válasza:
ja, gondoltam, hogy Amerika....húgom is ott lakik, kaliforniában, ott is sok hüvelyi UH volt, és nem nagyon nézték a héhszájat...tényleg csak az ellazulás segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!