Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma volt a nővérem dokinál,...

Ma volt a nővérem dokinál, azt mondta neki, hogy a méhlepény le van tapadva a méhszájra. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2 gyerkőcöt szültem már (sajna császárral), de nem tudom, ez milyen esetleges komplikációt okozhat a szülésnél.Ha valakinek van ilyen tapasztalata,jó lenne ha megosztaná velem, hogy mik a kilátások.....esetleg ő is császáros lesz?Tudom, hogy még sok idő van hátra (12 hetes )bármi változhat, de ha mégsem, akkor???Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 16. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A mehszajat fedi a mehlepeny, emiatt jobb, ha nagyon sokat pihen, nehogy verezzel. Meg fiatal a terhesseg, tehat a mehlepeny meg siman feljebb huzodhat,es akkor nem okoz problemat. Ha viszont tovabbra is takarni fogja a mehszajat, akkor nagy eselye van ra, hogy ismet csaszarral szuljon.
2008. dec. 16. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Mélyen fekvő lepény, nekem is ilyen volt még 18 hetesen is, de feljebb vándorolt mint az esetek 90%-ban. Ezért ált. 12 hetes terhességnél még nem is szokták mondani az anyáknak, hogy ha ez a helyzet, merthogy valószinüleg úgyse marad ott.

Szóval még nem kell aggódjon:)

Szép szülést jó egészséget nekik!

2008. dec. 16. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen igazuk van az előttem szólóknak. De iszonyat sokat pihenjen, meleg víz, forró fürdő, sex, emelés nuku. És ez nagyon fontos!Nekem 3 hét alatt felkúszott de addig semmit nem csináltam. Nem ijeszgetés képpen, de ha az leszakad egy nehéz szatyor emelése miatt, vagy akár mi miatt az nagyon rossz. Ne kövezzetek meg az ijeszgetés miatt, tapasztalatból beszélek. Vigyázz magadra és minden oké lesz!
2008. dec. 16. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!