Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esetleg más is, aki...

Van esetleg más is, aki szülés előtt 1,5 hónappal ideggyenge?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már minden idegesít, fáraszt, félek is a következő időszaktól. Van már egy kislányom, emiatt pontosan tudom mennyire nehéz a szülés, a szoptatás, az utána jövő időszak, talán emiatt várom félve. Félek hogyan fogok megfelelni, mint kétgyerekes anya. Közben már a környezetemben is mindenki csak fáraszt, pedig nem rossz szándékúak, de már a saját férjemtől is gyakran kiszaladnék a világból. Ezek mennyire normális érzések, gondolatok, így a szülés előtt? Másnak is volt ilyen? Miket tudtatok tenni ellene?
2022. febr. 27. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen normális. Főleg most, covid, háború is rátesz mégegy lapáttal. Kitartás!
2022. febr. 27. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Nálam változó. Én is az ideggyenge szót találom a legmegfelelőbbnek erre az állapotra. Van hogy eszméletlen egy-egy napom ilyen szempontból, máskor meg semmi bajom. Szerintem természetes.
2022. febr. 27. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Vannak ilyen napjaim nekem is,sőt néha rám tör a féltékenység is🤔.Tök indokolatlan amúgy,nem terhesen fel se veszem ezeket a pasis munkahelyi poénokat,amiket amúgy megoszt velem itthon a férjem.Az eszem tudja,hogy nincs okom rá,mert hülye lenne elmondani bármit is,ha valami meg is fordulna a fejében,de nem bírom most. Van pl olyan kollegája aki csajozó gép,mindig mesél nekik.Itthon van mikor szoba kerül egy-egy hódítása,alap esetben röhögök rajta,most meg eszembe jut,hogy mi van,ha egyszer elmegy vele valahova csajozni. 😂 Teljesen hülyeség,de mégis bánt.Ezek a hormonok.Majd rendeződnek,addig meg,ha én kibírom, akkor muszáj lesz neki is.Igyekszem ezt magamban rendezni,és mondtam,hogy most ha lehet itthon ne hozzuk ezt szóba,mert sajna idegesít a téma. És ha ez nem lenne elég,a libidóm is olyan,hogy nem bír velem😂Mondjuk ez legyen a legnagyobb gondja szerintem.
2022. febr. 27. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát nekem a libidóm az nulla, cserébe ma a saját gyerekemre voltam féltékeny, mert úgy éreztem vele türelmesebb a férjem, mint velem. Remélem tényleg csak a hormonok és elmúlik, mert elég nehéz elviselni saját magamat :(
2022. febr. 27. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugi én ugyanígy érzek. Nekem is van már egy kislányom, szerencsére a türelmemmel nincs baj, de helyet kapott az aggódas(pedig nem vagyok ilyen típusú) már nem covid mizéria van, hanem háború, mivel mi itt lakunk a határtól nem messze, őszintén nagyon félek, pláne mikor hallom a repülőket stb. Nyugtalan vagyok emiatt, sokat agyalok.. pedig olyan jó ez a terhesség is, már nincs undor van energiám erre most ez :(

Nyilvan én is felek majd hogy milyen lesz egy pici babával és egy 2,5evessel de hat mindig arra gondolok másnak is volt így, akkor nekem is menni fog. Az eleje biztos nehéz lesz de majd bele jövünk. Kitartást!

2022. febr. 28. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!