Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár nappal a kiírt időpont...

Pár nappal a kiírt időpont előtt jó ötlet elmenni vakaciozni a férjemmel a közeli városba?

Figyelt kérdés

2022. febr. 15. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora távolságra? Mennyi lenne az utazási idő vissza a lakóhelyetekre?
2022. febr. 15. 13:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha város, akkor biztos van szülészetük is.
2022. febr. 15. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ, pl mit értesz vakációzás alatt.

Plussz simán lehet, hogy akkor már a szülésen is túl leszel vagy éppen már annyira minden bajod lesz, hogy a hátad közepére sem kívánod az egészet

2022. febr. 15. 13:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem probléma, hogy lehet abban a kórházban fogsz szülni, akkor oké.
2022. febr. 15. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gond, hogy máshol fogsz szülni, vagy épp olyan távolságba mentek, hogy visszaértek időben, akkor szerintem oké. De vigyél magaddal teljesen összekészített kórházi holmit és készülj arra, hogy ha előbb jönne a baba és el se tudtok menni, akkor bukjátok a foglalót a szállásra
2022. febr. 15. 13:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Most akarod lefoglalni a nyaralást, vagy jövő hétre vagy kiírva és hétvégén utaznátok? Előbbi szerintem azért nem jó ötlet, mert lehet, hogy az utolsó heteket már rosszul fogod viselni, vagy hogy 2 héttel korábban szülsz, és akkor már esélytelen az utazás. Ha viszont most utaznátok és jól vagy, akkor miért ne? Feltételezem, a közeli városból is egy órán belül a kórházban vagy, ha épp beindulna a szülés.
2022. febr. 15. 14:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem mennèk

2-3 hét megint màs

Úgy emlentem 140 km-re is

( nem lett volna baj, ha ott szülök.. vittem a csomagomat)

2022. febr. 15. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Pár nappal a kiírt időpont előtt nst-re fogsz járni ha nem szültél meg addig, úgyhogy ezt nyugodtan engedd el.

Max egy napos kirandulás.

De pl nst szombat vasárnap is van, ha úgy jön ki.

2022. febr. 15. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek 6-ossal. Ne foglalózd le így, mert nem tudhatod, hogy nem-e hetekkel korábban jön a baba vagy egyszerűen menni alig bírsz. És ez mind nem függ attól, eddig hogy voltál és milyen ügyes vagy. (Engem 35 hetesen munkába menet fogtak a kórházban, pedig csak vérvételről volt szó.)

De ha most jól vagy, holnap mennétek és nem gond, ha esetleg máshol szülsz vagy nem mentek annyira messzire és autóval, akkor vidd a csomagot, aztán majd kiderül. És simán az is lehet, te az leszel, aki két hetet is túlhordja és úgy kell akkor is rábírni. Ezeket előre egyszerűen nem tudhatod.

2022. febr. 15. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem mennék. Nekem hetekkel a kiírt időpont előtt jött a kisfiam, soha se lehet tudni. Ha közel lenne a kórház, ahol szülsz, akkor esetleg.
2022. febr. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!