Hogy kell elképzelni a szülési fájdalmakat? Mennyire fáj mondjuk egy erősebb menstruációs görcshöz képest?
Kepzeld el h az eleted egy mozifilm, ami lassan indul es sok a bonyodalom. Ha felallsz a film felenel, sosem fogod megtudni h happy end lett-e.
Egy gyerek rengeteg oromet okoz (igen gondot is) honnan tudod h nem eleted legjobb dontese lenne h megtartottad?
Megsugom ugy,h vegig kell csinalni es megnezni a film veget.
En 2.terhesseg alatt maradtam egyedul, duplan nehezitett palya, hisz ott volt mar egy ket eves aki miatt tartani kellett magam minden nap.
A szules hatalmas elmeny volt, a gyerek tokeletes es ket even belul talalkoztam a jelenlegi ferjemmel, akivel 7eve nagyon boldog kiegyensulyozott kapcsolatban elunk, a 3.gyermekem mar ide erkezett es a masik ketto is ebben a csaladban cseperedik.
A kezdetben vizualizalt boldog csalad megvalosult vegul,csak mas ferfi oldalan.Hidd el en sem remeltem amikor egyedul mentem be a szuloszobara, csak melyen hittem benne h vegul hapy end lesz a filmem.
Ne add fel, csinald vegig! Meg fogod latni h megeri.
Szerintem kérd szakember segítségét. Ha az egyetlen amitől így félsz az a fájdalom akkor mindenképp pszichológussal beszélj. Legrosszabb esetben császároznak emiatt (bár az meg utólag fáj).
Egyébként sokkal másabb mint egy erősebb menstruációs görcs, nekem máshogy is fájt és erősebben. De sokat segít hogy más tudatállapotban vagy olyankor, meg lehet készülni előre légzőgyakorlatokkal.
Nem fogok hazudni k*rvara fáj a szülés, de a jó hír hogy utólag elfelejted :) kibírod, utána nem is fogsz emlékezni rá. Én 14 órát vajúdtam, de hogy pontosan hogyan fájt és mennyire nem tudnám megmondani. Bár nekem császár lett a vége szóval lehet a nehezéről lemaradtam, nem tudom.
A szülési fájdalomba senki nem hal bele, de ha megölöd magad az nem változik.
Amúgy van fájdalom csillapításra lehetőség.
Baromira fájt, de sokkal rosszabbra számítottam.
Kérhetsz érzéstelenítést, fájdalomcsillapítást a vajúdás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!