Mikor fordult be a babátok?
Figyelt kérdés
Mostmár azért egy picit kezdek aggódni. Mégcsak 32 hetes vagyok és tudom, hogy még rengeteg ideje van, az utolsó pillanatban is befordulhat, de zömében vagy harántfekvésben, vagy farosan fekszik a babám. Érzem a rúgásaiból és mert a harántfekvése már iszonyat kellemetlen, fáj, feszít. Eddig az uh-kon sem volt sosem fejvégű.
Nálatok mikor fordult be a baba?
2022. febr. 26. 12:22
2/9 anonim 

válasza:

Nekem harántfekvésben volt 28.hétig, utána 32 hetesen ultrahangoztak újra, akkor mar szépen irányban volt, fejjel lefelé, azóta sem változott (37+1)
3/9 anonim 

válasza:

Nekem szülés előtt 3 nappal még harántban volt. Tudni kell, hogy nagyon sokat voltam vele kórházban, 12 hetet, rengeteg vizsgálat volt, mindig harántban vagy farral volt.
Én már felkészültem a császárra. Erre az utolsó uhon fejjel volt befordulva 😁
4/9 anonim 

válasza:

34 hetesen, utána már nem forgolódott szerencsére :)
5/9 anonim 

válasza:

13 hetesen. Minden uh-n be volt fordulva aztán megunta és megfordult a 30.heti genetikai uh-ra, majd a 31.heti nőgyógyászati uh megint megfordult jó helyre😂
6/9 anonim 

válasza:

38 hetesen, addig végig faros volt.
7/9 anonim 

válasza:

34hetes ultrahangon már kopomyavegu volt
9/9 anonim 

válasza:

Az enyém sajnos nem fordult be, pedig rimánkodtam neki sokat 😅 ő kb Buddha pózban ült egész végig (most is elég nyugodt babóca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!