Kismamák, hányadik terhességi héten fordult be a babátok?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok. Még farfekvéses a pocaklakóm.2020. aug. 21. 20:51
1/14 anonim válasza:
28 hetes uh-n meg nekem is faros volt, most mar atfordult, erzem (1 hete voltam uh-n). Elotte tuti vegig faros volt, ereztem, hogy a mehszajamat rugdossa.
Elozo lanyunk 28 hetesen fejvegu volt, 32 hetesen faros, aztan vhogy a 34 heten fordult megint meg.
2/14 anonim válasza:
Egyeskével örök emlék, 36. héten fordult irányba (önszántából). Tiszta Alien volt. Ketteskét soha nem láttuk farosként uh-n, és nem is éreztem úgy. (Aztán mégse tudta merre-hogyan kell kibújni...)
3/14 anonim válasza:
30. heti uh-n már a fején állt a fiam, nem tudom, mikor csinálta, de jól csinálta :)
4/14 anonim válasza:
Nekem akárhányszor ultrahangoztak, mindig fejjel lefelé volt. Már a 12. héten is. (Nyilván mocorgott közben, de uh-kor mindig kötelességtudóan fejjel lefelé volt).
De baratnomnek pl para volt ebbol és végül a 36. heten fordult be. Természetes úton született.
5/14 anonim válasza:
28 hetesen. Egy éjszaja arra keltem hogy szétszakad a hasam és nagyon fáj. Benéztem a takaró alá és láttam hogy keresztben van úgy kifeszítette magát, majd egy picit mocorogtam és befordult. Onnantól végig koponyavégű fekcésben volt.
6/14 anonim válasza:
31 hetesen még faros volt, 32 hetesen már nem.
7/14 anonim válasza:
30 hetes Uh napján reggel még faros volt / voltam vizsgálaton/
Aztán délután a genetikaira bedordult
De éreztem is
Első babám pedig a 32. Héten fordult be
8/14 anonim válasza:
Én is,mint #4es. 12. héttől mindegyik uh-n fejvégű volt. Szerintem úgy volt vele,addig fordul be,amíg van elég helye 😂
10/14 anonim válasza:
Nekem a 34dik heten fordult be. Hetente csinalt uh-t az orvosom 30dik héttől, hogy befordult e mar a lanyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!