Nektek mikor fordult be a babátok? Visszafordulhat még az utolsó időben?
28 hetes kismama vagyok. 3-4 hete "jó irányban", fejfekvésben van a kislányom, egyéb oknál fogva hetente kellett ultrahangozni ezért láthattuk. Határozottan éreztem is, mikor befordult. Reménykedhetek, hogy már így is marad, vagy simán visszafordulhat még? A családban sajnos nagyon gyakoriak a faros babák (én is az voltam), de nagyon reménykedek, hogy természetes úton meg tudom majd szülni.
Köszönöm a válaszokat!

nővéremnek 38 hetesen még faros volt. 41. héten indították fejvégű fekvéssel.
nem is érezte a fordulást.

Első baba? Ők hamarabb befordulnak és mivel feszes a méh és a hasfal, nem is nagyon tudnak már visszafordulni, így fejvégűben maradnak. Nekem elsőfiam 18.héttől végig fejvégű volt.
A lányom 37 hetes koráig faros volt és haránt, eközött ingadozott. 37 hetesen egyik éjjel olyan fájások törtek rám, azt hittem itt az idő és indulni kell, de elmúlt. Aztán onnantól kb. óránként pisilni szaladgáltam, és 2 nap múlva az uh-n kiderült hogy megfordult....aztán megszületett 39.hétre 4300 grammal szóval nem csoda hogy megéreztem a forgását.

Az elso es a masodik baba 28-29 hetesen fejvegu volt az uh-n es ugy is maradtak.
A harmadik baba kb 30. hetig fejvegu volt, majd faros, majd harantos, 36. hetre ismet fejvegu, de azt koveto heten meg egyszer fordult egy teljes kort (par napig volt harantban, majd par napig faros es visszafordult fejvegube), vegul igy is maradt.
Első baba, igen!
Mikor befordult a 24. héten, hirtelen azt hittem valami nagy baj van mert soha nem éreztem még ilyet. Szinte végigkövettem a kezemmel ahogy a feje került alulra, lábacskái egész fent, elképesztő érzés volt. Azóta szépen tartja a pozíciót, bár még nagyon sok idő van hátra :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!