Pár napja napközben többször érzek mensiszerű görcsöket,17 hetes vagyok. Baj van?
Figyelt kérdés
Vérzés nincs, csak egy-két percig tartó mensis görcsök. Ha szorít a nadrágom, akkor sokkal intenzívebb. És elég kemény is a pocim.2008. dec. 16. 14:37
1/3 anonim 

válasza:

Nincs baj, nő a baba, tágul a méhed. Nekem a terhesség alatt végig voltak ilyen mensi szerű fájdalmak. Olyan ruhát viselj, ami kényelmes, ilyenkor már nem szabad szűk ruhát felvenni!
Üdv 4 hetes kisfiú anyukája
2/3 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem is voltak ilyenek nekem a védönö a Magne B6-ot mondta hogy szedjek! Napi 3szor 2öt!
És azota javult de mindig lesz ami fájni fog:)!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam! Ha nincs baj, hadd fájjon, növekedjen, a babánkért mindent :)!!
Sok boldogságot, minden jót Nektek!
2008. dec. 16. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!