Covidos kismamák! Milyen tuneteitek vannak/voltak? Milyen kezelést kaptatok?
Úgy fest, sikerült elkapni a covidot. Teszt nem volt, de második napja fáj eléggé a torkom, és van az ismerősök közt most covidos is. Milyen kezelést, tanácsot, gyógyszert kaptatok?
Ismerősi körben a kismamáknak csak pihenést, vitaminokat, mézes teát javasolt a dokijuk.
9-10:
nem diagnosztizáltam magam, csak gyanítom hogy covid. nem a torokfájás miatt, hanem azért, mert 2 emberrel is kontakt voltam, miután napokon belül tunetelni kezdtek és kiderült hogy pozitívak. nem terveztem tesztet csináltatni/csinálni, mert úgyis itthon vagyok, nincs jelentősége hogy covid e vagy sem. mellesleg ez a 2. napom, szóval a te példádból kiindulva még bőven van 3 napom tesztet venni .... 🤦 mert az változtat a dolgokon. a lényeg hogy meggyógyuljak minél előbb. de ha téged zavart a kérdésem, elég lett volna ha csak tovább görgetsz.
nálam minden nap más tunet volt. Hoemelkedesem es lazam nem volt, csak torokfájás, száraz kohogés, nátha, fejfájás, hasmenés, izomfájdalom, fáradság, levertség. Szerencsére nem mind egyszerre, tenyleg az egyik nap az egyik tunet jobb lett/elmult, jott egy másik.
En 1000mg C vitamint es 6000 NE D vitamint szedtem, tea, sok pihenés, torokfájásra es kohogesre amit a gyogyszertarban adtak szopogatós tablettát terheseknek, meg tengerisós orrspray-t használtam, párologtattam tengeri sóval.
Mivel 3x oltott vagyok ezért hálisten egy erősebb megfázásnak felelt meg. Kohogtem és folyt az orrom. Hoemelkedesem se volt.
5 hetes voltam amikor beteg lettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!